Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LUDZIE WOLF...COS TAM TO SHIT

marek5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wy możecie grać w taką gre czy to kwestia gustu czy nie wiem czego. ja sciagnolem se tą gierke i pogralem moze z 30 minut, i myslałem że żygne . MOże tylko mi sie nie podoba . wytłumaczcie mi. bo mi sie wydaje ze np. warrock jest1000 razy lepszy. a i americans army tez kicha troche. te serwery to masakra nie wiadowmo o co kaman.

Opublikowano

lol w wolfensteinie to chociaz wszyscy maja rowne szanse bo nie ma ograniczen lvlowych na bronie ani nie traci sie kasy na premium zeby romma na haslo zrobic i w wolfensteinie sa missie jest co robic i realistyka jest i nie ma na kazdym servie jak w warrock hakerow...

Opublikowano

No to moja wyliczanka:

1.Nie możesz mówić, że wolfenstein to rzygi, możesz powiedzieć, że twoim zdaniem wolfenstein to rzygi [a większość ludzi ma w poważaniu takie zdanie(bez urazy)]

2.Teraz ubustwiasz warrocka a za rok możesz powiedzieć, że jest biedny.

3.Jak ci się wolfenstein nie podoba to nie znaczy, że musisz zaśmiecać forum swoimi żalami.

Opublikowano

Kolejny beznadziejny temat, który powinien być pozbawiony prawa do egzystencji w tym dziale. Move > kosz plx

Opublikowano
Jak wy możecie grać w taką gre czy to kwestia gustu czy nie wiem czego. ja sciagnolem se tą gierke i pogralem moze z 30 minut, i myslałem że żygne . MOże tylko mi sie nie podoba . wytłumaczcie mi. bo mi sie wydaje ze np. warrock jest1000 razy lepszy. a i americans army tez kicha troche. te serwery to masakra nie wiadowmo o co kaman.

Widać że kolega to Tylko potrafi mięchem rzucać

ET to gra dla ludzi inteligentnych

którzy potrafią działać taktycznie i zespołowo

niestety z takimi graczami jak wyżej wymieniony gra nabiera charakteru zakładu rzeźniczego ;P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OMG od kiedy ET to jest gra w ktorej trzeba pomyslec ^^ na myslenie bym poradzil gry typu COD 4, albo CS a nie ze walisz 10 strzalow i dalej zyjesz oczywiscie ET tez lubie a co do nawalanki jak Poje***** to polecam Unreal Tournament 3 (UT 3).

PS. Jezeli ktos lubi gry w ktorych naprawde bardzo trzeba pomyslec to polecam Ghost Recon 2.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

@ Up ... Ban ... nie za mocna WARN nie ... za mało 40% ... tak? STARY SPÓJRZ NA DATE

NIECH JUŻ NIKT TU NIE PISZE

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w Warrock jest więcej haków wolisz równa walkę czy w ciągle umieranie i niszczenie ratio

w warrock nie robisz misji jak w ET

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

A takie zapytanie mam neta 512 i mam takie laggi w ET że ch*j na każdej mapie O_O. W CSie i Warrock tak nie mam xD.

A tak ogólnie to ET fajne jest

Opublikowano
A takie zapytanie mam neta 512 i mam takie laggi w ET że ch*j na każdej mapie

ja mam takiego samego neta i nic wo gule mnie nie laguje

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Crasher a jakie ostawiłeś połączenie z internetem? Ja tez miałem lagi na szczęście na Armii Krajowej admin podał mi komendę na zmianę ustawień neta nie musiałem wychodzić do menu i w ten sposób z pingu około 400 zszedł mi poniżej 100 wiec zapewne masz źle ustawione połączenie z internetem.

Opublikowano

Tez mi przykro ze masz 10 lat :///

co do lagow, to zalezy na jakim serwerze grasz. Po za tym, na 512 nie mozesz oczekiwac nie wiadomo jak niskich pingow

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Zgadzam sie z panem @UP

Każdy ma gusta i gusciki

Jednym sie coś podoba innym nie...

Dlatego niewiem poco ta dyskusja(spam) w tym temacie....

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

• 3 miesiące temu...
Gość mlody22pl
Opublikowano

Porownania

WarRock Wolfenstein

Premium (na bronie) nie potrzeba premium

ok 1000000 cziterow na każdym serwie brak cziterów (ale sa czasem wyjątki)

kupujesz bronie za kase Nie kupujesz broni za kase

Wd mnie Wolfenstein jest lepszy , ale lubię też Wr

TYle odemnie

Opublikowano

Zależy od upodobania WR jest fajne ale jak za dużo cheatów sie robi to zniechęca a w Wolf się exp nie jest save na każdym serwie i zdobywanie w nim lvl nie ma trochę sensu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...