Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PlayStation+

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie chcę zakupić ps+ na 1 rok. I mam pytania:

-Jak kupie ps+ na 365 dni to też będę musiał aktywować za pomocą karty kredytowej jak w przypadku darnowego ps+ na 30 dni?

-Jak powiedzmy po roku będę miał z 40 gier za subskrypcje ps+ i jak mi się skończy subskrypcja i zakupię ponownie za jakiś czas ps+ to otrzymam te 40 co miałem wcześniej?

fs_pc.png

Opublikowano

up a nie da się jakoś obejść tego aktywowania kartą kredytową>

czytałem gdzieś indziej że na abonamenty na 90 dni i 1 rok nie jest wymagane potwierdzenie kartą kredytową.

fs_pc.png

Opublikowano

Chyba jak będziesz kupował zdrapki. Ale tego nie jestem pewien

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nie mam karty kredytowej, da się coś zrobić żebym mógł wykorzystać ten kod?. BO zamówiłem już ps+ na 365 dni. Jest jakiś sposób?

Jeżeli rzeczywiście jest potrzebna karta, to możesz zrobić konto na paypalu i wtedy wpisać dane z paypala tak samo jak z karty kredytowej.

Tylko wydaje mi się, że trzeba mieć przynajmniej 1zł na karcie, więc musiałbyś te 1zł mieć na paypalu. Ale z tym chyba nie ma problemu, skoro nie masz karty to poproś rodziców żeby przelali Ci tam te 1zł.

Opublikowano

1. Kupując zdrapkę czy pudełko z kodem na PS+ na cały rok bądź 90dni nie jest wymagana karta, karta jest wymagana tylko w przypadku płatności online

2. Tak, nawet jeśli gry wykasowałeś z dysku to w ciągu trwania abonamentu raz już pobraną czy kupiona grę możesz pobierać dożywotnio o ile nadal będzie w sklepie, nawet w przypadku gdy pobrałeś darmowe gry miesiąca i wskoczyła na nie już cena

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To jest to samo co te w pudełkach, po prostu wysyłają Ci sam zeskanowany kod albo przepiszą Ci go normalnie na maila

Nie, nie musisz podawać żadnej karty, po wpisaniu kodu zostajesz plusowcem

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...