Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie na ten temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałbym was zapytać czy w tym filmiku (link podam niżej*) lepiej tłumacze i prowadzę ten odcinek niż poprzednie. Mam zaledwie parę filmików, ale moim zdaniem idzie mi coraz lepiej. Chcę się dowiedzieć od was co źle robię i chcę to poprawić aby w dalszych filmikach poszło mi o wiele lepiej, aby ludziom przyjemnie mnie się słuchało.

Jeśli macie pomysły na inne gry z których mogę robić serie i żeby ludzie to oglądali to proszę bardzo :) Podawajcie propozycje niżej. Jeśli ktoś chce ze mną nagrać jakiś odcinek to piszcie na pw na moim kanale** :)

Subskrybcją nie pogardze jesli się spodoba. Bardzo bym był wdzięczny za skomentowanie i wybranie odpowiedniej łapki :)

Linki:

* xxx

** xxx

Opublikowano

O boże jak można robić Zagrajmy W z MMORPG... Jak już masz kontynuować, najlepiej było by jakbyś prowadził coś w stylu poradników jeżeli grasz z kolegą, bo tak to robisz cholernie nudne materiały. Po za tym ta muzyka w tle, proszę cię... Lecz ogólnie jest bardzo dobrze pod względem komentarza. Nic bym nie poprawiał

Opublikowano

rozjebał mnie Twój pierwszy film.

"Trudne początki na youtube"
Nawet nie zacząłeś a już mówisz o trudach :<

that's sad :<

"Jakie macie pomysły na inne gry"
Twój świat, Twoje klocki.
Nagrywaj to co chcesz, a nie to co chcą inni.
Osobiście myślę, że ciężko pracując na swoich widzów będziesz czuł większą satysfakcję, niż nagrywając to co jest na "topie".

@up.
Dokładnie, rozumiem, na profilu czy w filmotece. Ale takie tematy to kurwa przesada.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dla mnie taki temat nie ma prawa bytu bo po prostu robisz sobie reklamę na mpc!!!

report,

Nie robię żadnej reklamy tylko chcę się dopytać co źle robie i to poprawić :]

@sheden

Spróbuje coś ogarnąć, żeby nie było tak nudno. Ale troche nie wiem jak to zrobić żeby np. w WoWie nie było nudno? Mam mówić co gdzie i jak? Bo jestem teraz w kropce.

Opublikowano

ale są do tego przeznaczone fora, aby pytać się co robisz źle itp.

@btw. poczytaj regulamin, bo masz troszkę za długą sygnę.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...