Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera wybrać?

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście polecam RPG+Frakcje, z dodatkowo wgranym pluginem McMmo, plugin po wbiciu np axe na 1000 jest trochę lipny, ale po zmodyfikowaniu go naprawdę umila rogrywkę.

Opublikowano

refik :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopie ty się pytasz Jaki masz serwer robić poco coś takiego napisałeś jak ty sam lepiej wiesz co przyciąga graczy.

Nie zadawaj lepiej takich pytań bo one są bez sensu i zaśmiecasz do tego forum...!!!!!!!!!

Takie pytania zadają tylko tacy ludzie co niewiedzą dużo o serwerach i to zostaw im.....

Opublikowano

A Pvp ? ;D

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Ja tam najbardziej lubię RPG połączone z RolePlayem, grałem na kilku takich serwerach przez te 3 lata i na prawdę świetnie się bawiłem. Ale znalezienie takiego serwera i do tego gdzie jeszcze jest powyżej 15 graczy w godzinach szczytu to prawie cud

Opublikowano

Większość z nich lubie i polecam, ale nieznoszę wręcz Takiego typowego escape, SurvivalGames (bo tego już jest za dużo) i Czystego Survivalu(To jest fajne jak z kumplami grasz itd.). No i z chęcią Chciałbym "posmakować" Tego CaveMiner'a :D

Opublikowano

Wojny Gildii,Skyblocki,Survivale,KM To są najfajniejsze tryby gry. Przynajmniej moim zdaniem. Wciągają na długo i można pograć ze znajomymi. Prawdziwa Gratka dla osób które nie mają co robić na 4 literach przed kompem.

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

Opublikowano

Jeżeli miał byś technika, który potrafi pisać pluginy to może serwer, gdzie główną atrakcją jest zabawa w chowanego. Już tłumaczę o co chodzi: było by kilka aren do zabawy i jedna z pośród wszystkich osób na arenie szukała by reszty. Szukający miał by buffa do prędkości poruszania się i kij, którym za pomocą jednego uderzenia odsyłał by gracza na spawn. Nagrodami były by monety za które można by kupować jakieś buffy na start gry jeżeli się chowamy, a nagrodę dostawała by osoba szukająca jeżeli w odpowiednim czasie znalazła by wszystkich, albo osoby, które nie zostały znalezione przed końcem czasu.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Rozwijać tego tuta dalej? :D Wydaje mi się, że straciło to trochę sens ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam :3

Opublikowano

Zagrałbym na skyblocku z 3 kumplami ;d

Ale musi byc dopracowany i zależało by mi na paru dodadkach np:

-Aukcje

-Mob Arena

-Fajny sklep

-Vipy/Svipy

itp ;)

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...