Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Platynowa Dywizja :3

ImImmortal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graty, widzę, że chyba solo top grasz ;] Kim najczęściej carrujesz gry?

Wydaje mi się że riven, katariną i leesinem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Najlepsza na solo q to kata

btw

gratki

ostatnio tez platynke wbilem, mam nadzieje na diamond ale na p3 już jest ciezej, niz na tych goldach czy p1 :D

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kata ssie po nerfach, Ryze 4 ever ( do nerfa ) :p

Gratki takiego wyniku :D

Opublikowano

Gratulacje :D

Jak ci się nudzi to możesz mi złoto wbić xD (mówię serio).

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

No gratulacje , system nie pozwoli Ci spaść wiec grac grac grac only rankedy dopóki tego nie zmienią. W ciągu 3 dni z gold 1 wbilem na platyne 3 i moze dzisiaj juz serie do platyny 2 bede mial

Kto nie wierzy bigmilk6 lolking

Opublikowano

ja w brąz 3 siedzę, ale gratulacje, bo pewnie wysoki poziom na platynie i ciężko zapewne było wbić

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Chcesz wbić diament? Teraz przegraj tak z 50 gier. Elo (które jest ukryte) spadnie Ci, im niżej tym lepiej. Po tym spadku będziesz w platynie, ale będziesz grać z bronzem. Carrujesz tam gry na lajcie i masz diament.

Ot taki błąd nowego systemu :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Chcesz wbić diament? Teraz przegraj tak z 50 gier. Elo (które jest ukryte) spadnie Ci, im niżej tym lepiej. Po tym spadku będziesz w platynie, ale będziesz grać z bronzem. Carrujesz tam gry na lajcie i masz diament.

Good idea.

Gz platyny

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

nie żeby coś, ale im niżej spadniesz tym potem mniej punktów dostajesz, pamiętam, że w jakimś filmiku, to było mówione, więc przegrywanie pogorszy tylko jeszcze bardziej aktualną sytuację

JP7SYyZ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...