Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się dalej grać tą postacią

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dawno nie grałem w nostale i chciałem ponownie zacząć grać mam takie bardzo stare konto maga 41 tyle że jest słaby/słabe eq w końcu to była moja 1 postać mam na nim sp 1 reda job 18 eq szata muslin +2(od 41) , dobra rózga światła +3 i wr ognia 30%.

Jak opłaca się grać to co najpierw zrobić,a jeżeli nie to jaką postacią polecacie mi grać od nowa / Serwer Avalon jak coś

Opublikowano

Ja bym zrobił nową postać, masz już doświadczenie (małe ale ogarniasz grę). Na misjach szybko naexpisz 55lvl. Może lepiej zagraj wojem lub łucznikiem? Dużo ludzi często później narzeka na maga, a my tego nie chcemy prawda? Wojownikiem i łucznikiem o wiele łatwiej się expi, gold farm jest na nich też łatwiejsza. Magiem jest naprawdę ciężko, zanim pójdziesz na gołębie dropić piórka będziesz musiał mieć 70+ i dobrego blue do tego (ew DG). A takim wojownikiem grasz SP1 robisz dobry build i już w okolicach 60lvl możesz na gołębie, to samo z łucznikiem tylko on na gołębie to raczej Sin/WK. Co do łucznika nim najlepiej grać skoro masz małe doświadczenie z grą, tanie EQ, WK i więcej sp nie potrzebujesz bo on jest dosłownie do wszystkiego! Na WK zarobisz sobie grając sinem dropiąc piórka, więc łucznik ma naprawdę dobrze.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Dzieki

zaczne od nowa grac chyba lukiem a mam pytanie w ile lucznikiem na oko bym zdobyl 1 sp? czyli w ile wbije 36 itp

@edit

na jakim serwerze polecacie grac dalej na avalonie czy na np finesi?

Opublikowano

36lvl to jak dla mnie jeden dzionek ale powinieneś się wyrobić w 2.

Co do serwera to nie wiem za bardzo, graj gdzie chcesz. Na Avalonie jest tanio, na Enigmie drogo, na Finesi nawet nie wiem. W każdym razie gram na Enigmie a ci polecam Avalon skoro już tam grałeś.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...