Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magiczny metal -.-....

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na metin2.ph i poprostu wyjebałem się na metalach jak głupi kupiłem 2 ze sklepu za 500k 1 i myślałem że to taki jak na privach... myliłem sie.

Co teraz z tym zrobić, wiem że można to u kowala zamienić za ulepszonego bodzia... ale czy jak ulepsze bodziem riba +8 to spali na +9 ?

Opublikowano

A kto to ma wiedzieć, czy spali, czy nie ?0o zależy od twojego szczęscia, ale zawsze jest większe prawdopodobieństwo, że spali :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ten "ulepszony bodzio" nazywa się "Zwój Boga Smoków", działa on jak zwykły zwój błogosławieństwa z tym, że ma 10% więcej szans na pomyślne ulepszenie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ulepszanie bodziem jest o tyle dobre, że nie tracisz przedmiotu dlatego ulepsz RIB'a który +9 będzie dużo warty. Oczywiście jest ryzyko, że się nie uda ale jest to ryzyko 50/50.

Opublikowano

No to jest ta sama zasada bodzia jedynie te 10% więcej lecz nie spali Ci spokojny możesz być o to ;-)

Spróbuj to komuś sprzedać lub coś ulepszyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...