Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]WaitHack PL

VuShev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje waithacka do PL'a chciałbym wh z małym zasięgiem, mam kamermoda ale na wh od kamera mam straszne "lagi" (w sumie nie wiem czy to sa lagi) ponieważ gdy lurują sie te moby zanim dobiegna to już padne a im obrażeń nie zadaje, tak więc szukam jakiegoś wh aby wkleić do Kamera i na nim pykac.

Opublikowano

Jeżeli od razu padasz to oznacza, że nie są na tyle blisko, aby WaitHack mógł je zabić, a Ty masz za słaby ekwipunek, aby utrzymać spota i zablokować zadawane obrażenia. Zaopatrz się w kilka dobrych przedmiotów, abyś ogarniał tam gdzie chcesz expić, a wtedy usuniesz to co nazwałeś 'lagami.' Jeżeli nie chcesz kamermoda to proszę, tutaj masz WH na PL'a (do wyboru, do koloru):

[DL] Waithack by 1ooPrOYT2 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

[DL] Wait Hack by xTymeKx - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...