Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] WaitHack by G00D

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, koń, bez konia, na wszystkie postacie, 3 na 1 hit. zasięg ma że tak wam ułatwić, pośredni.

zrobisz wh na ravia .eu
Opublikowano

Up wytumaczysz na ravi wklejam te pliki do game folderu i przez co odpalac?

@ edit nie dziala !!!! na ravi Up koles;d

Działa, działa wjedz na Ravię poprzez KMRModa (Tylko dodaj tego hacka do KMR) i bedzie smigało aż miło ^^ sam tak zrobiłem i 40lv w 2h

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No waga nie powala, a w innych masz takie funkcje jak w tym? W innych jest tylko zrobione aby biło jak normalne WH + powiększenie zasięgu i tylko to..

U mnie masz np. wszystkie itemki/ulepszacze.

Opublikowano

Na razie zostaje tak jak jest, mam słaby internet długo mi się będzie uploadowało, do tego niech więcej osób napisze tak to na pewno to zwiększę, lecz na razie nie ma sensu.

Jest wiele funkcji nad to, gdzie w innych wh tego nie ma, coś za coś, lecz postaram się to zwiekszyć i dać wam nowego.

Opublikowano

Wszytko ładnie pięknie działa na servie Senthia , Mogłbyś zrobić tego wh z większym zasięgiem ( żeby łuczników ogarniał) ?

Pzdr

1484297843.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Wrzuci mi ktoś Wait Hacka na jakiś inny hosting bo jak chcę ściągnąć to pisze abym kupił konto premium ... Z góry dzięki.

Jebnij Plusem jeśli Ci pomogłem :).

pierwszapraca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...