Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walentynkowy drop na surze 75 lvl

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Jak wiadomo idą walentynki i chciałbym podropić trochę szkat amora. Powiedzcie mi gdzie na s4 Twierdza będzie najłatwiej dropnąć takie szkatki. Mam rękawice zdejmowaną na 3h i sure WP z w miare dobrym eq (3.4k z kryta w metina 90) + slub z buffem. Miejscówki szukam takiej, na której koło 3-4 w nocy będzie dało rade rozbić jakiegoś metina bo podczas eventu pewnie w kij ludzi będzie dropiło. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Na tym levelu najlepiej jak wybierzesz się na Metiny Morderstwa (Ognista Ziemia) lub metiny 75-80 lvl w Zwykłym Lesie. Tam będziesz miał lepszy drop niż w Red Lesie, bo Szkatułki Amora i inne eventowe rzeczy mają przedziały levelowe z czego lecą. Polecam przyglądać się ogółem na CH1, bo ludzie będą myśleć, że CH1 to główny kanał i na pewno tam nie będzie Metinów/Bossów, a takim sposobem nikt nie wejdzie na CH1, ponieważ według niego 'jest tam masa graczy.'

Opublikowano

Mam jeszcze pomysł aby wbić 20 lvl wojem body, wziąć dzika i rękawiczke i cisnąć metiny w m1. Co myślicie?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Mam jeszcze pomysł aby wbić 20 lvl wojem body, wziąć dzika i rękawiczke i cisnąć metiny w m1. Co myślicie?

Również dobry pomysł, na pewno więcej znajdziesz metków w m1 niż w piekle :)
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Również dobry pomysł, na pewno więcej znajdziesz metków w m1 niż w piekle :)

Wątpię. Myślisz, że tylko on wpadł na taki pomysł ?

Opublikowano

Bij te Metiny na ognistej, dużo ciekawszy drop. Wątpię żeby był jakiś duży tłok, o godzine 3-4 w nocy...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

W dt nie dropią te szkaty. Popatrzcie co się działo w zeszłym roku o 3 nad ranem

Około 7 minuty

pomagam.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...