Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiberhost.pl warto kupić serwer?

Kryspinek02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pociągnie. Miałem u nich serwer, nie narzekałem, support szybko odpisuje, częste nowości czyli widać, że się starają ;)

Opublikowano

Dobra serwerownia. Bierz ;). Nie powinno być lagów, chociaż wszystko oczywiście zależy od pluginów.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Również polecam :) Najlepiej przed zakupem skontaktuj się z nimi aby dali Ci serwer na najlepszej maszynie.

Jeśli ktoś uważa, że ta opinia jest "naciągana" zapraszam na pw podeślę Ci IP mojego serwera 40/40 :)

Opublikowano

@Up po tym co wnioskujesz nie wszystkie maszyny fibera są dobre.

Nie polecam ci tego hostingu. Ich serwery stoją na słabych dedykach kimsufi 16 GB ram.

Chodzisz od tematu do tematu i reklamujesz disc. czy w takim razie Twoja opinia może być obiektywna ?

Podaj dowody, ja mogę podać IP mojego serwerka 40/40 na fiberhost.pl

Opublikowano

Hosting sam w sobie jest dobry, ale obsługa jest kitowa. Jak coś się stanie trzeba sporo czekać na odpowiedź.

Opublikowano

Sam posiadam serwer 40 slotowy w pakiecie GOLD. Na serwerze są 4 mapy, około 35 pluginów i żadnych problemów przy ilości graczach 40/40! Support szybko rozwiązuje problemy. Jak najbardziej Ci polecam. Nie zawiedziesz się.

Opublikowano

Firmy już niema od 2 lat, a Ty się przypierdzielasz. Strzelajmy.pl nie należy do mnie. Upubliczniasz moje dane osobowe bez mojej zgody:O

Opublikowano

Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Art. 24. § 1. (10)Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

Art. 448. (372)W razie naruszenia dobra osobistego sąd może przyznać temu, czyje dobro osobiste zostało naruszone, odpowiednią sumę tytułem zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę lub na jego żądanie zasądzić odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez niego cel społeczny, niezależnie od innych środków potrzebnych do usunięcia skutków naruszenia. Przepis art. 445 § 3 stosuje się.

Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”.

Opublikowano

Przed wybraniem firmy, przetestuj :) oraz poszukaj w google opinie :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Bierz i się nie zastanawiaj :P sam mi dzisiaj wygasl serwer i nie mam kasy aby przedluzyc ale i tak dla mnie będą liderem i pewnie nie raz jeszcze zakupie tam serwer. Dodali dzis instalator pluginow :D szkoda ze nie moge juz przetestowac :P

Opublikowano

Jak najbardziej mogę polecić firmę FiberHost.pl ! Posiadam tam serwer i jakość jest wyśmienita, profesjonalny panel zarządzania serwerem gier, szybki support ! Profesjonalna firma ! POLECAM ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...