Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza sieć

Sevano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza sieć komórkowa według was? Uzasadnijcie i nie wymianiajcie T-mobile, bo nie chce tego szajsu.

63334703750619119946.jpg

Opublikowano

Play , dla mnie najlepsza bo nie dzwonię za dużo, a w plaju za każd edoładowanie nawet 5zł dostajemy ważność konta na rok :) Ponadto możemy sobie wybrać inną taryfę ,wtedy nie będziemy mieli ważności na rok, ale będziemy mieli np. darmowy internet :D

Opublikowano

Zależy czy karta czy mix... jeżeli chcesz np. pisać tylko sms-y to dobrym rozwiązaniem jest Play. Za 10 zł masz nieograniczoną liczbę smsów do wszystkich sieci. :)

Opublikowano

Mam umowę z orange (2 miesiące do końca) ale przechodzę do Play!

Dużo lepiej jest! Bardzo fajnym rozwiązaniem jest to że doładujesz kwotą 5zł i masz 356dni ważność konta.

Mają fajne pakiety i tak jak Miyoshi. napisała o tych sms.

Play na wejściu pobiła wszystkie sieci!

Opublikowano

Ogólne rozwiązania sprawdzają się w Play, jednak w rankingu lepiej prezentuje się niedoceniany Orange. Ma już ponad 10.000.000 zarejestrowanych numerów i nadal nie stał się tak komercyjny, jak wiele sieci by to zrobiło przy takiej liczbie. Możesz wybrać darmowe rozmowy do danych numerów, tani abonament oraz wszelkie inne możliwość + wiele opcji związanych z internetem, rozmowami oraz SMS'ami (mówię o pakietach).

Opublikowano

Ogólne rozwiązania sprawdzają się w Play, jednak w rankingu lepiej prezentuje się niedoceniany Orange. Ma już ponad 10.000.000 zarejestrowanych numerów i nadal nie stał się tak komercyjny, jak wiele sieci by to zrobiło przy takiej liczbie. Możesz wybrać darmowe rozmowy do danych numerów, tani abonament oraz wszelkie inne możliwość + wiele opcji związanych z internetem, rozmowami oraz SMS'ami (mówię o pakietach).

Orange to złodzieje, 2 razy trafiło im się do mnie zły rachunek przysłać (większy).

Byłem z nimi przed połączeniem się z Idea

Opublikowano

T-mobile, a dokładnie MTV mobile internet nawet tani (chociaż do neta mam orange free) i sms z atrakcyjnymi promocjami.... ^^

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Plus- dokładnie 36i6. Nieskończona ilość smsów (3zł)

29 gr do wszystkich w plusie niezależnie od długości rozmowy :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Play , dla mnie najlepsza bo nie dzwonię za dużo, a w plaju za każd edoładowanie nawet 5zł dostajemy ważność konta na rok :) Ponadto możemy sobie wybrać inną taryfę ,wtedy nie będziemy mieli ważności na rok, ale będziemy mieli np. darmowy internet :D

To na cholerę Ci telefon?

@topic

Orange - nic do nich nie mam. Spoko pakiety, w salonach da się dogadać i od kiedy przywitali Serce & Rozum są lepsze oferty.

Według mnie nie ma sensu zmienianie sieci.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To na cholerę Ci telefon?

-Do rozrywki/przeglądania internetu w miejscach publicznych np. w autobusie

-Do odtwarzania muzyki

-Do grania podczas nudnych lekcji

-Jako że bawię się programowaniem to do testowania swoich aplikacji na androida

-Do dzwonienia (rzadko nie znaczy wogóle)

-Do gadania na gg (często)

itp. itd.

Opublikowano

Orange jeśli chodzi o rozmowy wyszło ostatnio coś takiego jak free połączenia z jednym numerem na rok ;)

Na smsy play

Do internetu-nie wiem ale na pewno play i orange to szajs wiec od nich nie bierz

Opublikowano

Ja mam od 2 lat abo w Play i niby byłam zadowolona. Przeszłam z Ery, bo tylko w Play mieli sensowną ofertę. Ostatnio się zdenerwowałam, bo mam przedłużenie umowy i wyrypali ceny na porządne aparaty (jak i w każdej innej sieci-.-) oraz nie bardzo widzę jakieś profity dla 'stałych' klientów. Teraz zauważam, że te abonamenty typu "do wszystkich nieograniczone za darmo" zaczynają się pojawiać w innych sieciach, więc widać, że konkurencją się ruszyła :)

Jeśli chodzi o tel. na kartę, to Play ma bardzo fajne okresy ważności konta. Tak jak wyżej napisali :P

#don't care

Opublikowano

Teraz zauważam, że te abonamenty typu "do wszystkich nieograniczone za darmo" zaczynają się pojawiać w innych sieciach, więc widać, że konkurencją się ruszyła :)

Za przedłużenie umowy z orange dostałem taką promocję + obniżenie abonamentu :)

@Top

Bierz z orange. Niby złodzieje, ostatnio dość mocno mnie wkurwili, ale mają fajne konsultantki w salonach <3

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Orange. Korzystam dłuższy czas i jestem zadowolony. Byłem już w sieci era,heyah,play,plus teraz T-Mobile zamiast ery :) I nadal najlepszą siecią mobilną dla mnie jest orange. Może przez to, że korzystam z taryfy free:) necik w telefonie za darmo :D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Mam abonament z play'a i jestem zadowolony.

Wziąłem ZTE Blade III za 123 zł w abonamencie 39 zł(w tym 1 GB internetu).

Wcześniej byłem w oragne i nie moge polecić bo wkurza mnie ten termin ważności konta, ich support itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...