Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kontruje Katarine?

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki spam i problemy z kontrowaniem 1 z łatwiejszych postaci xD nie no pozdro

Kontry na Katarine : Na Topa Garen/Cho gath/Jax/phanteon

Na mida Fizz/Diana/Kassadin/Talon/Riven/phanteon

Wystarczy że macie ogarnientego supporta i w Tf katarina nic nie zrobi najlepsze supporty na katarine to : Blitz/ Leona / Lulu /Thresh /Alistar

PS. Robię turniej zapisy dziś o 17:00 jak ktoś chce już dokładne info na temat tego zdarzenia pisać na PW

Serwer : EUNE wym. 30 lvl ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Talon- slience doskok, slow. Kontra na op ap champy

Diana- Hard cc

Ahri- jw

Swain też według mnie nie jest zły

jax- stun doskok, pro dmg

irelia- tak średnio, stun i doskok

riven- moblina, sheld, stun czego chcieć więcej (wiem dobrego late :D)

kassa- slience, escape, op szmata

Opublikowano
  • Zed
  • Lee
  • Jarvan
  • Kass
  • Swain

Silence, snear // vampiryzm w przypadku swaina. Do tego mobilność.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Odrzućcie Swaina, nie ma stuna (snare niestety tylko zatrzymuje), ulti katy zmniejsza leczenie.

Opublikowano

Mi bardzo wygodnie przeciwko katarinie gra się masterem Yi pod ap. Duży dmg, jeśli spróbuje użyć combo - heal i gówno może nam zrobić. damage w teamfightach porównywalny więc nie ma mowy o fall in late.

Opublikowano

Po nerfie medytacji i zmniejszeniu leczenia przez ulti Katy, da radę Yi się wyleczyć ?

Opublikowano

na 1 lvl medytacji nie, ale wyżej i przy odrobinie ap już bez problemu.

zresztą żadna kata nawet nie używała na mnie combo dobrze wiedząc, że to nic nie da.

Opublikowano

Kasadni kontruje katarine poprzez uciszenie i latwy escape z ult przed jej ultem. Jeszcze aklai jest bardzo dobra przcie katarinei latwa ucieczka od ulta za pomoca R ,za pomoca W mozesz uniknac 2 skilli katariny ale musisz uwazac wtedy na jej R i W

Opublikowano

Na mida polecam Siona - postać przedawniona, rzadko spotykana, lecz działa :) Shield, który zablokuje jej dmg przy ewentualnie sfailowanym stunie + oboje są melee więc sobie poradzi. Może mieć ciężko na początku, bo rzuci 2-3 stuny i jest bez many, ale jak kupisz 2-3 dorany (bądź coś innego do mregenu) to jesteś ustawiony i nie powinno być większych problemów.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wszystko co ma silence i stuna.

nie do końca - to musi być insta silence / insta stun ^_^

Gold Member

nvm

Opublikowano

Malza świetnie ją kontruje, jeżeli kata zrobi na nim combo dostaje E+Q+W na ryj i zżera to prawie całe hp, jeżeli użyje ulta mamy czas na zrobienie combo, które jest bardzo trudne do zrobienia jeżeli postać biega. Dlatego kata nie ma z nim szans

Czogat, slience niszczy jej ulta, zadaje spory dmg gdy spróbuje ona grać ofensywnie, innaczej mówiąc Ofensywa + Kata vs Czogat = An enemy has ben slain

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...