Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kontruje Katarine?

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie coś co ma silence/stun/podrzut i nie da jej się zjeść na bursta.

Miałem duże sukcesy w graniu przeciwko Kacie Viktorem.

Prawdopodobnie Cho również dałby radę.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Każdy z silencem, stunem lub wyrzutem.

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Opublikowano

ja proponuje cassiopedie:) kata bd sie bala uzyc swojego comba bo wtedy my ja mamy odrazu na widelcu oprocz tego caly czas mozemy spamowac w nia skilami dzieki czemu ciezko jej bd lasthitowac

u1lc.png
Opublikowano

A fiddle? aż 2 skille - silence i fear, chociaz fiddlem nie gra sie tak fajnie w tej mecie.

nie przesadzaj, nieraz widziałem fiddle na midzie, na lajcie skontrowałby ulti katariny.

Opublikowano

fidel to raczej kiepski wybor na kate to co ze ma silence i fear jak fear nie zadanie dmg , q niby dobre ale oprocz tego nie ma czym dmg zadawac. Bo wysysanie ma maly zasieg

u1lc.png
Gość krzywy231
Opublikowano

1.jpg Annie 38.jpg Kassadin 25.jpg Morgana 103.jpg Ahri 40.jpg Janna

~ http://lolcounterpicks.com/

Generalnie to wszystko co ma stuna, silence, podrzut co potrafi przerwać jej Ultimate. Do tego polecałbym ChoGatha ze względu na podrzut + silence :)

traf skillshotami ahri mobilna katarine, gg

@topic

talon, kassa, malza, annie, cho, fiddle, riven, lee, kennen, janna, taric, leona, amumu

Opublikowano

Jak gram kata to boje sie KASSADINA!!!! i diany.

te syfy jak elise , galio i inne sa latwe do ogarniecia

Opublikowano

baaaardzo dużo champów. jest z łatwością kontrowana przez samo CC ze względu na jej ulti.

Kassadin, Cho, Brand (czekasz aż zapuści ulta a wte dy stun i po niej), LB (double silence com bo, poza tym burstujesz na miejscu, nawet się nie ruszy ^_^), Diana , Syndra, Anivia, Kayle (ze względu na immune - ult), Annie (łazisz z zaladowanym stunem i czekasz aż cię ultnie, albo burstujesz na miejscu i ginie :D ), Cassiopeia , Elise (2 kontry jej ulta stun i dash up w formie pajączka), Fiddlestick (robi Katę jak chce), Jax, Riven (też podwójne przerwanie ulta), Sion (ale nie polecam strasznie trudny caster), Orianna, Jayce.

Tych championów jest na prawdę kuuupa, 90% CC będzie dobrą kontrą przeciwko Katarinie.

Opublikowano

ja eva ad mid rozwalam wszystko, od katy po kasse.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Annie zawsze wygra z Katariną na midzie, ładujesz stuna i czekasz aż podejdzie wtedy Q+W i taka Katarina nie ma połowy hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...