Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ERROR 206

ILoveReal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni próbuje pograć w wr ale nie moge,ponieważ gdy klikam start game wyskakuje mi error 206 próbowalem chyba wszystkiego robiłem reinstall brałem check files i sam robiłem aktualizacje hs, i nadal nic brałem wr od kolegi u którego wr działa i też mi to wyskakuje prosze o pomoc bo nie moge grać,a mam internet z play ale bardzo dobry jest i nigdy nie miałem problemów z lagami.. Bardzo was prosze o pomoc !! :)

Opublikowano

Ale ja gram bez antywirusa i nawet patrzyłem czy jest coś w kwarantannie i nie ma nic.. Sam nie wiem co mam robić już ;/

Opublikowano

Dobra dzieki jeszcze dziś napisze do nich, bo to jest już nie do wytrzymania za pomysł leci Like, ale jak ktoś jeszcze ma jakiś pomysł to z chęcią go rozważe ;)

Opublikowano

Mam pomysł. Napiszj do Nexona, opisz im swój problem, może coś ci doradzą.

Jak napisac Ticketa:

http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/

Haha, błagam Cię ... Od tego jest to forum aby rozwiązywać takie problemy a nie pisać ticketa o problemach technicznych ...

@Top

Możesz usunąć plik ,, data " i zrobić po usunięciu check files ( a nie tylko usunąć )

Zaktualizuj ręcznie hackshielda - robisz to tak :

http://youtu.be/8gT19BFuJvc

Wyłącz antywirusa i zrób check files.

Dodaj do wyjątków folder warrock i zrób reinstall jeżeli nie pomaga.

Jeżeli masz jakieś pliki w kwarantannie antywirusa wyciągnij je na miejsce.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wilczek ale to tez nie dziala.. Próbowałem tego nawet i nic.. a po check files można kliknąć start game? Bo mi sie nie wyświetla, cały czas mam czekać aż mi sie włączy start game ?!

Opublikowano

Wilczek ale to tez nie dziala.. Próbowałem tego nawet i nic.. a po check files można kliknąć start game? Bo mi sie nie wyświetla, cały czas mam czekać aż mi sie włączy start game ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...