Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

straszne lagi? ;o

.:stefanek103:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam problem z mc, a wiec, wbijam na serwer, loguje sie bla bla, i ok, chce kopac, ale chuj, klocki znikaja a nic nie leci, zaden dirt, nic. kolesie obok mnie normalnie kopali, zauwazylem tez ze po rlg po prostu nic nie wykopalem, klocki sa od nowa, wiec to pewnie przez lagi, ale nie wiem why mam 5 czy ile tam kresek zielonych <max> no i moge normalnie widziec ludzi i z nimi gadac, a kopac sie nie da ;x

4ieVbpu.png
Opublikowano

noo jestem na obszarze za miastem, daleko, daleko, zadnego gg nic nie mialem wlaczonego, zadnych lagow nie widzialem, jedynie to ze nie moge kopac ;x ps. mc 1.4.7

4ieVbpu.png
Opublikowano

Dla Ciebie Ty masz 0 pingu, bo lista graczy na TAB jest lekko zbugowana i określa ona oddalenie graczy od Ciebie (wg. IP), dlatego nie należy na to zwlekać. Jakie masz łączę internetowe?

Opublikowano

Ile masz ramu na komputerze?? Wyłącz zbedne rzeczy takie jak Animacja chodzenia czy też chmury, możesz też pobrac optifine i ustawić sobie czego nie chcesz.

Ostatnie pytanie masz jakiegoś Texturepacka ?

wsrh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...