Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie na temat serwera

wild123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam serwer minecrafta 30 slota 2048 ramu na dwa lata. Jak sądzicie czy hosting zgodził by się żebym ja go im sprzedał np za 400 złotych?

Pozdrawiam

Kuba

Opublikowano

No szczerze wątpię. Dlaczego? Skoro masz ten server i kase na koncie to oni też dostali pieniądze te co są na twoim koncie więc im to nic nie da. @down to sarkazm? ^^

Opublikowano

Przecież serwer to Twoja własność, więc dlaczego hosting miałby ingerować obroty handlowe na Twoim koncie? Jest w ogóle w regulaminie hostingu napisane o tym?

Opublikowano

Żaden hosting nie odda ci kasy za to co kupiłeś.

Rozkręć swój serwer lub komuś oddaj/zasponsoruj i bierz z tego zyski.

Opublikowano

Należy pamiętać, że samo dodanie WPLN do portfela to przez hosting już wykonana "jakaś" usługa :)

Afryk4 bardzo dobrze mówi rozkrecony serwer jest sporo wart. Lecz gdy jest to serwer sponsorowany sprawa się komplikuje :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Możesz sprzedać. Nie mogą się o nic czepiać, wyceń to jakoś, popytaj ludzi.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jeśli serwer jest sponsorowany wątpię, prędzej zablokują serwer. Jeśli natomiast kupiłeś go za swoje pieniądze jasne czemu nie :) serwer jest Twój i możesz go sprzedać.

Opublikowano

Czytają Państwo ze zrozumieniem :D?

"Jak sądzicie czy HOSTING zgodził by się żebym JA go IM sprzedał np za 400 złotych?"

Mówiąc jaśniej. Posiada serwer i chce go sprzedać TYM od których kupił.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

to jest tak, spaliła się kiedyś maszyna na której ja miałem serwer. Jako wynagrodzenie dostałem własnie ten serwer na dwa lata. Jak sadzicie mogą mi go zabrać jak ich się zapytam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...