Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop szkat amoru.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pytanie dotyczy dropu szkat na walentynki. Czy dam radę dropić te szkaty archerem z konia? Nie chcę marnować poli na to. :P

Moje eq:

- Fuksyjna +6 1,5k pż 3x kd+3

- Fms 30% śr postaram się kupić, ale z tym nie będzie problemu, bo dopiero niedawno sprzedawałem 28% śr.

- Srebrna +9

- Ebo +9

- Naszyj. z łez +5 1k pż

- Kolcza +9

- Budda +9 / Okrągła +5 NNO

- Butki 10% kryta

Gdzie miałbym z takim eq polecieć dropić, jak myślicie?

E9mwj60.png
Opublikowano

Nie podałeś jaki masz level albo ja nie mogę tego znaleźć. Szkatuły Amora dropią z Metinów oraz Bossów, dlatego wybierz obiekty z podobnym poziomem, który sam masz, ale radzę się zaopatrzyć w Rękawicę Złodzieja, aby szkaty leciały szybko i bezproblemowo, bo jak masz bić ileś tam Metinów bez skutku to nie ma sensu, gdyż będzie wielka walka o każdego metka.

[info] Karnawał i walentynki na Metin2.pl! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Jeśli nie chcesz wydawać na poli, to jakoś dasz rade. Musisz się jednak liczyć z tym że może Ci być ciężko.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak ze skillami ? Proponuję porządny łuk i z buta.

To chyba najgorszy pomysł ;)

Na tym lvlu szkaty ładnie lecą w światyni.

Pamiętam jak wojem 65 dropiłem szkaty blasQ w swiatyni.

Polecam ci ostatnią płyte w świątyni do dropu tych szkat, oczywiscie z boja, ew z buffem.

Opublikowano

To chyba najgorszy pomysł ;)

Na tym lvlu szkaty ładnie lecą w światyni.

Pamiętam jak wojem 65 dropiłem szkaty blasQ w swiatyni.

Polecam ci ostatnią płyte w świątyni do dropu tych szkat, oczywiscie z boja, ew z buffem.

Powodzenia w szukaniu metków na świątyni

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zarax, nie chodzi o blaski tylko o szkaty amora które bd dropić z metków i bossów. Po 1 to trochę dziwny pomysł, żeby dropić to ninją, ale jak już ninja to albo 9 ogonów/król/może zjawka na poli albo metki 65/70 z buffem

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...