Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najlepiej ulepszać na DT

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo ;)

Zacząłem chodzić na poważnie na DT z gildią na Solar i mam pytanie co jest NAJBARDZIEJ opłacalne do ulepszania. Mogę ulepszać DOWOLNY ITEM, jak jest jubi to np. broń moge palić ;) Tak więc co jest najlepsze?

Pozdro

Opublikowano

Zależy na jaki lvl. Ja zawsze kupywalem ebonki z abs i na 9 wbijałem

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

itemki na 65 ulepszaj sobie jak masz np. truciaki z groty czy tam z ripa to ulepszaj do 9 a potem możesz truciaka sobie wyrotować i sprzedajesz za dużo hajsu ;)

tarcze 61, zbroje powyzej 55 lvl ;)

Opublikowano

Wy chyba naprawdę jesteście jacyś nieogarnięci, jeżeli ulepszacie stalki na DT - przecież to się wiąże z marnowaniem kasy. Najlepiej jest kupować/dropić tarcze na 61 lvl, biżuterię na 54 lvl oraz bronie na 65 lvl (te ostatnie ulepszać max do +7).

Opublikowano

Hm, ja chodzę na dt właśnie i wg mnie warto robić hełmy na 60 poziom, eq z łez, party, bojowe jezeli jestes przy kasie. Zbr.boga smokow sa tanie i nieoplacalne :p. Zauwazylem tez ze smocze noze na +8/9 sporo warte :). PS. jakim cudem u jubilera ulepszasz bron? :p

SYGNATURA NIE SPEŁNIA WYMAGAŃ REGULAMINU.

Opublikowano

Do V2 idź dropić zbroje na 61 lvl następnie próbuj je ulepszać w DT.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Diabeł, Expiłem dwie postacie do 75 w V2 i jeszcze nigdy mi zbrojka na 61 nie dropła :D Z Waszych wypowiedzi wywnioskowałem że będę palił bizu z łez i tanie bronie na 65 ;)

Opublikowano

Najbardziej w DT opłaca się robić tarcze na 61 (w sumie tylko sokoła reszta gówno warta bynajmniej na s1), eq z łez (najbardziej naszyjnik,kolce i butki) bojowe (do +7/8) i ew hełmy na 60lvl (Najlepiej sprzedawać +7/8)

Opublikowano

Ja zwykle ulepszałem bronie na 65 ale maxymalnie w DT ulepszyłem do +7.

Myślę,że najbardziej opłaca się ulepszać niepotrzebną biżuterie,która na +4 jest mało warta ale jak zrobisz np. na +8 to już zarobisz :)

Ps.Biżuterii się ma zawsze więcej niż broni czy zbroi,przynajmniej ja tak miałem ;D

Po prostu daj + i nie pytaj po co ;D

Opublikowano

Najlepiej jest ulepszać bronie na 65lvl , ale tylko te z których robi sie epiki i biżu na 54 oraz buty na 55 oraz stalki.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na DT najlepiej Chodzić z takimi rzeczami jak :

Jubilerka : Ebo,Kryształowe,Nieb. łez

Tarcze na 61lv dokuć w m1 do +4 i iść.

Bronie na 65lv oraz można też te na 30lv wydropione hurtowo z Imha.

Zbroje no to na 54/61/66

Opublikowano

Najlepiej kuc bialko +5 za jakies 1kk zrobic na 6 w dt ( na +6 trzeba shurikeny + a one drogie i ciezko dostac ) , zrobic z +6 na 7 u kowala gild i znowu lecisz do dt i kujesz bialko +9 to cena 90kk + czyste:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...