Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

600zł ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Chyba nie czaisz, nie chcę przenośnego. Monitor za drogi, i fatality... ;> Nie dzięki.

Wydajny? Przeciętnie. Lepiej WD Blacka, chyba że ma syf komputer. Właśnie, mati masz dysk na SATA teraz ?

Słuchawki jak najbardziej Senki HD 201 <3

Tak, mam SATA.

Ja mówie o onwych nie odpakowanych. Takie są ceny w sklepach typu RtvEuroAgd, ale na alegro znajdziesz za 70 zł.

Bierz te z linka, bo jest jeszcze mikrofon.

Nie jest do mikrofon do nagrywania na yt, ale starczy na rozmowy skype

Ja mam słuchawki za 10zł z mikrofonem i starcza do skype luzem..

Opublikowano

Was naprawdę głowa boli jeżeli uważacie, że Creative Fatal1ty to sprawdzony produkt... sama nazwa wskazuje, że są fatalne. Jedyne co dobre to recenzje 'wielce obeznanych portali', które dostają za takie coś kasę. Kupiłem te Creative dla testu dla siebie oraz dla brata, wziąłem je raz gdy jechałem do polski autobusem i słuchałem muzyki z telefonu - następnego dnia nie działały, bo przepalił się przewód, czyli to naprawdę 'gamingowe' słuchawki. Bratu działały trochę dłużej, ale w końcu poszedł mu cały regulator głośności oraz ustawień słuchawek, bo nic nie było tam przykręcane, ani poukładane (radzę uważać przy rozrkręcaniu tego!). Słuchawki najlepiej Sennheiser, bo jak na taką cenę to dobra firma. Monitor polecam Samsung z rodziny SyncMaster - który model zależy od tego ile zostanie Ci po kupnie pozostałego sprzętu. Dysk poleciłbym jakiś 240 GB z Sata II, aby był szybki i wytrzymały. Nie chcę podawać modelu, bo nie każdy będzie współpracował z resztą parametrów.

Opublikowano

Sennheiser HD 201 - do 100zł. Resztę sobie zostaw, szkoda wydawać na słuchawki więcej, niż 200 zł.

Wydałem więcej niz 800 zł i mi nie szkoda

Opublikowano

Słuchawki to tylko i wyłacznie SENNHEISER HD201

Monitor do tej ceny to jakiś LG

Dysk do tej ceny to tylko coś z SEAGATE BARRACUDA

Opublikowano

Was naprawdę głowa boli jeżeli uważacie, że Creative Fatal1ty to sprawdzony produkt... sama nazwa wskazuje, że są fatalne. Jedyne co dobre to recenzje 'wielce obeznanych portali', które dostają za takie coś kasę. Kupiłem te Creative dla testu dla siebie oraz dla brata, wziąłem je raz gdy jechałem do polski autobusem i słuchałem muzyki z telefonu - następnego dnia nie działały, bo przepalił się przewód, czyli to naprawdę 'gamingowe' słuchawki. Bratu działały trochę dłużej, ale w końcu poszedł mu cały regulator głośności oraz ustawień słuchawek, bo nic nie było tam przykręcane, ani poukładane (radzę uważać przy rozrkręcaniu tego!). Słuchawki najlepiej Sennheiser, bo jak na taką cenę to dobra firma. Monitor polecam Samsung z rodziny SyncMaster - który model zależy od tego ile zostanie Ci po kupnie pozostałego sprzętu. Dysk poleciłbym jakiś 240 GB z Sata II, aby był szybki i wytrzymały. Nie chcę podawać modelu, bo nie każdy będzie współpracował z resztą parametrów.

Już kupiłem dysk hitachi 1tb za 170zł (wylicytowałem znaczy się) sprawdziłem,działa wszystko i jest okej. I monitorek LG Full hd 24cali za 400zł, to się dowiem jak przyjdzie do mnie ;).

http://allegro.pl/zm111-monitor-lg-w2453v-pf-full-hd-hdmi-dvi-24-i3005391682.html

http://allegro.pl/dysk-twardy-hitachi-1tb-sata-3-5-i3009129232.html

do zamknięcia.

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną i procesor? Bo jak masz np. 9500GT to monitor FullHD będzie niewypałem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wydałem więcej niz 800 zł i mi nie szkoda

Do grania, czy słuchania muzyki w autobusie z MP3 szkoda jest marnować więcej niż 200 zł na słuchawki. Jak jesteś DJ'em, czy kimś innym, kto zajmuje się muzyką, to spoko, dobry sprzęt to wtedy prawie podstawa. Ale jak używasz ich jedynie do grania, lub chciałbyś móc powiedzieć, że masz słuchawki za 8 stów, to nie ma się czym chwalić, bo i tak jesteś nikim specjalnym.
survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Do grania, czy słuchania muzyki w autobusie z MP3 szkoda jest marnować więcej niż 200 zł na słuchawki. Jak jesteś DJ'em, czy kimś innym, kto zajmuje się muzyką, to spoko, dobry sprzęt to wtedy prawie podstawa. Ale jak używasz ich jedynie do grania, lub chciałbyś móc powiedzieć, że masz słuchawki za 8 stów, to nie ma się czym chwalić, bo i tak jesteś nikim specjalnym.

Tutaj chodzi o źródło, a nie o to, czy ktoś zajmuje się muzyką. xD Na zwykłej mp3 słuchawki hi-fi mogą brzmieć gorzej od ścierwa typu fatality.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

WARNY WARNY WARNY, LUDZIE

Już kupiłem dysk hitachi 1tb za 170zł (wylicytowałem znaczy się) sprawdziłem,działa wszystko i jest okej. I monitorek LG Full hd 24cali za 400zł, to się dowiem jak przyjdzie do mnie ;).

http://allegro.pl/zm111-monitor-lg-w2453v-pf-full-hd-hdmi-dvi-24-i3005391682.html

http://allegro.pl/dysk-twardy-hitachi-1tb-sata-3-5-i3009129232.html

do zamknięcia.

Widzicie co na dole pisze?Czy ślepi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...