Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

600zł ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,sprzedałem laptopa i mam do wydania 600zł. Myślę nad kupnem dysku 500gb (mój głośno coś chodzi,chrumkocze) jakiegoś monitora do 350zł i słuchawki/glośniki jakieś dobre.Co polecacie?

Opublikowano

WD BLUE 7200 RPM 64MB CACHE wydajny i cichy ;D + słuchawki Creative HS-430

Opublikowano

Jak sluchawki to tylko creative ! :D

Ja jebe.... xdd

Kup CAL'e i osobno mikrofon, najlepszy wybór. Nad monitorem za taką cenę nawet nie myśl, chyba że używany.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Sennheiser HD 201 - do 100zł. Resztę sobie zostaw, szkoda wydawać na słuchawki więcej, niż 200 zł.

No ja chcę wydać na słuchawki 100zł, dysk twardy 150-200zł i monitor 300-350zł, jakiś z full hd 19-21 cali.

Opublikowano

Tylko ja bym tak chciał słuchawki z mikrofonem :)w

a ja bym chciał tak do 150-180zł.

co myślicie o tych creativach http://allegro.pl/x-kom-pl-sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-i2956302246.html

Ja creativy polecam jak najbardziej sam je mam, nie raz mi upadły na ziemie, a nadal działają, mikrofon można wyjąć jak przeszkadza, lecz minus jest taki, że nie możesz go obracać do góry i w dół. Kabel 2,5m więc to dużo.
Minus.png
Opublikowano

Mikrofon, to sobie kup Zalman ZM-Mic1.

http://allegro.pl/mikrofon-zalman-zm-mic1-hit-sprzedazy-i2984941475.html
Zamawiałem z tej aukcji, aczkolwiek szło 2 tygodnie, to jak przyszło - to podwójnie. Zamówiłem 1 mikrofon, a przyszły 2.

Ew. możesz z takiej aukcji wziąć, razem z tamtymi słuchawkami:

http://allegro.pl/sennheiser-hd201-mikrofon-zalman-zm-mic1-hit-24h-i2985972891.html
survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Tylko ja bym tak chciał słuchawki z mikrofonem :)w

a ja bym chciał tak do 150-180zł.

co myślicie o tych creativach http://allegro.pl/x-kom-pl-sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-i2956302246.html

Nawet dobre i fajnie wygladaja ;p Idz do jakiegos sklepu i sobie je zobacz, ewentualnie zaloz na swoje sznaowne uszka :D i zobacz czy mikro nie jest za krotkie itd :)

Ja jebe.... xdd

Kup CAL'e i osobno mikrofon, najlepszy wybór. Nad monitorem za taką cenę nawet nie myśl, chyba że używany.

Nie widzisz co pisze ? ze chce sluchawki z mikrem -,- troche czytania nie boli, naprawde ;<

Opublikowano

Nawet dobre i fajnie wygladaja ;p Idz do jakiegos sklepu i sobie je zobacz, ewentualnie zaloz na swoje sznaowne uszka :D i zobacz czy mikro nie jest za krotkie itd :)

Nie widzisz co pisze ? ze chce sluchawki z mikrem -,- troche czytania nie boli, naprawde ;<

Myślę nad tym http://allegro.pl/sennheiser-hd201-mikrofon-zalman-zm-mic1-hit-24h-i2985972891.html#tabsAnchor :)

Opublikowano

Teraz przeczytaj ponownie mój post, jeszcze raz, zrozumiałeś? Znafco jakich znasz producentów sprzętu audio oprócz creative, co?

t@

Mikrofon dobry, zalmana polecam. Słuchawki nie są złe, jednak możesz dostać lepsze w tej cenie. Nadal uważam, że powinieneś kupić cal'e, no ale cóż. :P Nie kupuj fatality, bo to ścierwo nie warte swojej ceny. Kup superluxy albo Maxell DJ Retro.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

2Up

kupuj i się nie zastanawiaj.

Słuchawki zajebiste i jeszcze daje mikrofon powiedzmy gratis, bo te słuchawki kosztują tak naprawde 100 zł.

Sam miałem. Wygodne .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

2Up

kupuj i się nie zastanawiaj.

Słuchawki zajebiste i jeszcze daje mikrofon powiedzmy gratis, bo te słuchawki kosztują tak naprawde 100 zł.

Sam miałem. Wygodne .

Nie 100zł bo koleś sprzedaje prawie nówki, bo dla niego za małe za 45zł +12zł wysyłka.

Opublikowano

Ja mówie o onwych nie odpakowanych. Takie są ceny w sklepach typu RtvEuroAgd, ale na alegro znajdziesz za 70 zł.

Bierz te z linka, bo jest jeszcze mikrofon.

Nie jest do mikrofon do nagrywania na yt, ale starczy na rozmowy skype

1361453243-U739101.png

Opublikowano

WD BLUE 7200 RPM 64MB CACHE wydajny i cichy ;D + słuchawki Creative HS-430

Wydajny? Przeciętnie. Lepiej WD Blacka, chyba że ma syf komputer. Właśnie, mati masz dysk na SATA teraz ?

Słuchawki jak najbardziej Senki HD 201 <3

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

maxell ma te same przetworniki, co inne dobre słuchawki za ponad 200zł. no ale w porzadku, kupuj przereklamowane senki.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...