Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Co mam zrobić żeby działały hacki z plikami .mix?

ZoHaNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie pobrałem sobie multihack ze strony www.metin2mod.tk i gdy wrzuciłem go jako plik.mix do clienta, uruchomiłem grę żadne okienko nie wyskakiwało, zmieniłem rozszerzenie na plik.dll "wstrzykłem" injectorem i hack działa, ale jakby tak nie w całości (expbot często nie działa, mobber hack) Dlatego też chciałbym coś zrobić żeby działały mi hacki z plikami .mix - ktoś mi pisał, że mam uruchamiać metin2client.bin ze zgodnością WinXP S2, ale wtedy wyskakuje błąd "FATAL ERROR. Python library file not exist" - co mam robić???

Opublikowano

FATAL ERROR. Python library file not exist - brakuje Ci bibliotek pythona w folderze lib.

Weź skopiuj cały folder lib z innego klienta i wklej do tego na którym grasz ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tak, da się.

Instalujesz pobranego moda ze strony www.metin2mod.tk do klienta PL i grasz :)

Opublikowano

Zainstaluj Microsoft Visual C++ i NETFramework.

Dodam jeszcze, że jak będziesz instalował Net Framework to zainstaluj wersję 3.5 oraz 4.0 ponieważ w wersji 4.0 nie ma wielu modyfikacji jakie są w 3.5 :)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jak będziesz instalował Net Framework to zainstaluj wersję 3.5 oraz 4.0 ponieważ w wersji 4.0 nie ma wielu modyfikacji jakie są w 3.5 :)

Poradziłem sobie już klient Ravii jest tak zabezpieczony, że jeśli nie zmienię ich na pliki.dll nie działa. Jednak rozwiązałem już sobie problem wziąłem klienta Diamonda i tam nawet bez uruchamiania pliku w trybie zgodności z Win Xp SP2 wyskakuje okno z cheatem, więc już nie mam problemu:P

Opublikowano

Poradziłem sobie już klient Ravii jest tak zabezpieczony, że jeśli nie zmienię ich na pliki.dll nie działa. Jednak rozwiązałem już sobie problem wziąłem klienta Diamonda i tam nawet bez uruchamiania pliku w trybie zgodności z Win Xp SP2 wyskakuje okno z cheatem, więc już nie mam problemu:P

W takim razie zamykam.
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...