Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Pytanie] Przetestujcie swoją moc! Dziś od 18:00 aż do 12:00 w Niedzielę!

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to przypadkiem mialem takie cos

Servery testowe patrze co jest ;d .. wchodze a bylem w trakcie robienia zey to szybko off o tu siedze ale tylko pchełka 0 ammo ale za misje w nyx statek lf2 ;/

Opublikowano

ja 2 konta sobie zrobiłem na zapas :)

kupiłem ageisa apisa zeusa peta wszystkie osłony wszystkie lf3 1000 kluczy i wrotka poskładałem i PP troche:)

i irki oczywiscie

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Haha jakie nagrody . cpu , auto przyspiesacz lol

:D

Zete potem zrobie;p

tera trza grac , + 1 raz jestem na servie ;d

#edit 5 mln urki xD

A ktos moze dostac 10 k uri i pchełke a ktos full elite i 5 mln uri :D

#edit 2

Stateczek juz jakos wyglada ;]

1360393296-U820675.jpg

Opublikowano

samios jaki nick daj na priv :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Ludzie, co wy odwalacie? Testowy jest do TESTOWANIA nowych funkcji, a nie zbierania skrzyń.

Opublikowano

Zamiast testować event Sector Control (po to włączyli testowy) to wchodzicie, zapełniacie serwer i jaracie się 5mln uri..

Tak jak wyżej.

Serwer testowy jest do TESTOWANIA a nie grania.

Masakra.

Opublikowano

Stim, Sector Control jest do bani... Nie da się na nim normalnie grać, więc lepiej już wchodzić na taki server Testowy i się jarać tym że ma się 'Dobre" Konto... Niż siedzieć godzinę i czekać aż cię przeniesie -.-

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Stim, Sector Control jest do bani... Nie da się na nim normalnie grać, więc lepiej już wchodzić na taki server Testowy i się jarać tym że ma się 'Dobre" Konto... Niż siedzieć godzinę i czekać aż cię przeniesie -.-

Da się normalnie grać, tylko trzeba umieć. Zgaduje że lecisz sam na 10 a potem płaczesz żę Sector Control do kitu..

Panowie wyżej Wam dobrze powiedzieli.. testować czy nie ma bugów itd.. Tym czasem Wy zbieracie skrzynie ..

Opublikowano

Działa do jutra do 12:00

Serwer Już nie działa więc można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...