Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo mam problem mam jako nazwe użytkownika email czy dobrze było łĄCZYĆ z kkontem minecraft ??? bo teraz jak kupuje sięgift code to przez mojang dobrze !?!? nie minecraft.net mojang

Mam 2 profile na mojang i na minecraft.net połączyłme je ze sobąiteraz mam email jako nazwe uzytkownika i jak zaznacze buy giftcode to idzie na strone mojang czy to dobrze będzie tak kupywać ??!?!?Gift code chce a nie kontowięc co wybrać bo ja chyba wybiore kupywanie dla friend. a chce dla siebie gift code.

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

Opublikowano

Chalo mam problem czemu mam jednocześnie minecraft i mojang ?i czy będzie problem jeżeli w taki sposób dokonam zakupu gift cod eprzez mojang nie przez minecraft. i Czy potem nick można zmienić i jak !?!?.Zmienić nick przed wpisaniem gift code czy dopiero po ?

PS: amm karte płatnicozm vis Electron ale tylko płatnicza nie udało się przez karte platniczom kupić minecraft więc kupie przelewem u mamy koleżanki która sie zna.

// nie pisz posta pod postem jeśli różnica czasu jest mniejsza niż 24h

Opublikowano

Musiałem Cię przeczytać 3 razy, żeby cokolwiek zrozumieć..

Po kupieniu GiftCode wyświetli Ci się okienko, w którym będziesz musiał wpisać swój nick. Nie będziesz miał jako nicku emailu, nie bój się.

Opublikowano

aha ^^ napewno okienko wyskoczy nowa karta czy co po wpisaniu gift code w mojang/reedem ? czy jakośjak dam odrazu gift code to mi wyjdzie ze jako email ?wpisze gift code w reedem na profilu mojan to acteptuje kod zielonym napsiem ale niewydaje się czy zapuźno na zmiane nicku ??.

Opublikowano

Jak już napisałem, po wpisaniu giftcode, będziesz miał miejsce do wybrania sobie nicku. Nie musisz się o nic martwić. Człowieku, naucz Ty się pisać..

Opublikowano

aha macie rady będe za tydzień w piątek kupywał jeszcze raz ale u kogoś kto sie zna bo mi niewychodziło :D Numer ranuhnku jak jest to taka ma byc nazwa przelewu :D ale umnie na Kredyt bank trzeba Nowy przelew wypelnic wszystkie dane WTF.

Payment to: ID 3628

Amount: 85.29 PLN

Remaining: 15 minutes

Transaction number: p24-429-597 Password: bff35c Transfer parameters

To make transfer download and start browser BankBrowser

Thanks to BankBrowser you can make transfer in a safe and fully automatic way

more...

1

Enter your bank web site and make the following transfer

Using BankBrowser log in your account and make the following transfer

Web site of the Bank: Kredyt Bank

Amount: 85.29 PLN

Transfer title: p24-429-597

Recipients details: DialCom24, ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań

Remark: Transfer made with omission of BankBrowser shall be entered on the following banking day.

more...

2

Jak to zroic tylko w 15 minut !?!?.I czemu do poznania ?!!? czy jak tam wyśle pieniądze to otrzymam gift code !?!.chce do minecrafta

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie odkopuj, close.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...