Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie

Darkstl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sprawa jest następująca

Posiadam 2 statki - Goliath i od godziny Leonov

Mam 22 LF-3 na poziomie 1, 8 dronów na 11 poziomie ulepszeń + Apis na 11 poziomie.

Mam P.E.T.a z lvlem 15, full laserów i protokołów + 12 protokołów antyalienowych, na 2 statku 12 protokołów radarowych.

Profil Pilota typowo skonfigurowany pod Alieny

Bocę na Kbocie

Posiadam Formację dronów Nietoperz, nie wiem czy to dobrze, czy wybrać jakąś lepszą :)

Teraz pytanie - gdzie bocić, aby uzyskać najlepszy wynik Uri/godzina?

Leonkiem na 1-3 czy Golcem na 1-7, 1-8?

Proszę również o wypowiedzi, jak bocic na 1-3, jak na 1-8, jak na 1-7 - jaki statek, jaka formacja dronów, do czego używać PETa? :)

Jak ustawić PETa? Na skrzynki, czy na bicie alienów też?
Prosiłbym o wypowiedzi, wybiorę sobie najlepszą opcję :)

@edit: Aha - serwer pl3, firma MMO :)

Opublikowano

leonkiem na x-3 formacja dronów szewron .... alieny do bicia: saimon mordon lordakia i boss mordon ( jeśli walisz z x2 to devo też ) do tego licytnij sobie boosterki na pd i poważkę

PET na zbieranie skrzynek

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

jakieś inne propozycje? :)
i dlaczego szewron - dodaje tylko do ataku rakietami.

i czemu PET na skrzynki - przecież jest ta cała śmieszna blokada po kilku godzinach zbierania skrzynek?

Opublikowano

Ema :)

boconko

to tak x3x4 zmiana map co 30/35min.

konfa dronow szewron/nietoperz.

1konfa bicia ful lf3/4 drony z 3-4oslony statek drony reszta speed i laserki.

2konfa ucieczki: ful speed i lf3/4 statek osłony ful w statek.

oraz jeśli chcesz mozesz licytować bostery na PD,powazke czy dmg. i podkrecac sie sepro zlotko. Pozdro :)

Opublikowano

Witam!

Uważam, że dobrze by Ci było bocić na mapach x-3 i x-4. Alienki mają mało HP, a godzina przynosi 4tys. Uri. Dobrze by było, jakbyś miał Formację Szewronu, która da Ci 10tys. szkód od Rakiet PLT 2026 ( przy zrobionej Rakietologii na 5 punktach ), więc to wszystko leci jak z płatka. Przynajmniej ja tak mam i jest fajna.

Co do konfiguracji, 2 szybkie konfigi ( napędówki na statku ), w dronach 6 laserków i reszta osłonki. W moim przypadku na 1 konfiguracji jest 12 LF4, więc strzał jest niezły.

Jak ktoś Cię bedzie chciał ubić to i tak Cię ubiję, więc nie ma sensu robić jednej konfiguracji ucieczkowej ( bo jak ktoś ma dobry strzał i Ćmę, to i tak Cię sprzątnie )

To tyle ode mnie.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...