Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram od pewnego czasu na serwerze prywatnym Hellground. Serwer działa na pachu 2.4.3. Jest to już dość przestarzała wersja, nie mam tam wielu raz i klas z aktualnej wersji gry.

Chciałem zapytać czy istnieją serwery priv na nowszych wersjach gry, np. takie które obsługują dodatki Cataklysm, Mists of Pandaria. Oraz jeszcze jedno pytanie. Załóżmy że istnieje serwer który chodzi na jednej z nowszych wersji gry. Czy posiadając WoWa w wersji 2.4.3 na serwerze Helloground mogę zaktualizować grę do nowszej wersji i grać na innym privie. Czy muszę pobierać od nowa całego klienta ?

pozdrawiam

Specjalista
Opublikowano

Jakie od nowa o.O update do tego patcha co tam jest ew. ściągnięcie dodatków lolz, ty kolego up nie odzywaj się jak się nie znasz.

giphy.gif

Opublikowano

Jakie od nowa o.O update do tego patcha co tam jest ew. ściągnięcie dodatków lolz, ty kolego up nie odzywaj się jak się nie znasz.

Nawet jak zrobi update launcherem to mu nie pójdzie bo nie będzie miał aktualnego dodatka , musi przynajmniej ściągnąć Cata / MoP ( zależnie od serwera )

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...