Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Serwer Polska 2 Oglądaj!

miotanim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmiki spoko ... możesz mi powiedzieć jaki nick miałeś wcześniej ? Bo ten dynamo od niedawna widzę ...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

W 2 filmie jak robiłeś to tak na przyszłość, w SV odznacz Maintain Aspect Ratio, i się rozszerzy klip na cały ekran ;) Fajne filmy.

Opublikowano

No nie powiem, fajne filmiki. Jakość zajebista, muzyka też no i najważniejsze są jakieś akcje a nie tak jak na większości bicie programików.

reklama

Opublikowano

hehe "bicie programików" a tu programik bije pozdro

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

W 2 filmie jak robiłeś to tak na przyszłość, w SV odznacz Maintain Aspect Ratio, i się rozszerzy klip na cały ekran ;) Fajne filmy.

tez drugi filmik to praktycznie był pierwszy dlatego tak jest :) a ten pierwszy co wkleiłem to drugi i juz tam jest dobrze zrobione poza tą ikonką Sony vegasa co się wyświetla z 2 razy :)

Opublikowano

Ładny filmik, szczególnie ten drugi, o wiele lepszy niż większość wrzucana tutaj.

Opublikowano

Super, ale fakt faktem przeciwnicy na jakimś wysokim poziomie też nie byli, większość biła na niebiesko lol.

@Edit, co to za piosenki :p?

Opublikowano

Super, ale fakt faktem przeciwnicy na jakimś wysokim poziomie też nie byli, większość biła na niebiesko lol.

@Edit, co to za piosenki :P?

większośc nie biła włąśnie z niebieskich jak by tak bylo to jedna osoba by mogla ich ubic :)

wysatrczy sie przypatrzeć

aczkolwiek ilość ich była dosć spora

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przesada z efektami to też nie jest dobra wiec nie chce dodawac 10 efektow na jedna akcje, aczkolwiek zgodze sie ze jest malo bo jestem troche poczatkujacy w tym :) a akcje czy słabe too wole je od bicia botów bo nie ktorzy takie owe nagrywaja :) a nastepny filmik bedzie za jaki czas moze za tydzien moze za 2 :) postaram sie dopiąc wszystko na ostatni guziczek ;) pozdrawiam

Opublikowano

Nagraj coś nowego a nie ;D ładnie ładnie.

nie widze problemu :) jutro lub do soboty może coś nowego zawita u mnie na profilu yt :) więć obserwuj bacznie

Opublikowano

na prawdę nice filmiki, ale jedno pytanko skąd Ty bierzesz muzykę, bo niektóre kawałki są zaj...e :D

muzykę to chyba jak każdy :) wszędzie się coś znajdzie niekoniecznie każdemu się podoba aczkolwiek ciesze się że niema komentarzy np kiepska muzyka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...