Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno funds

lemanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zrobiłem przelew na zakup fundsów. Po zatwierdzeniu przelewu , zaczeło mielic , mielić i mielić po czym wyszkoczyła następująca informacja:

Podczas przetwarzania Twojej transakcji wystąpił błąd. Jeśli zakup został anulowany w serwisie podmiotu innego niż EA, ten błąd jest naturalnym tego następstwem. Kod: NU2001

heh ktoś miał podobny przypadek.... jak do tej pory fundsów nie dodało.....

Pierwszy raz coś mi się takiego zdarzyło....

fack .....

x

Opublikowano

Hmm zaraz wszystko sprawdzę w razie czegosd am edita

Dobra znikeną ci kasa z konta ;c ?

Opublikowano

z konta zabrało ale nie dostałem potwierdzenia sms o zabraniu kasy......

na maila dostałem potwierdzenie od przelewy24 , że wszystko przebiegło pomyślnie....a tu zonk fundsów nie ma :/

x

Opublikowano

Mowie o forum ze w j angielskkim w polskim możesz napisać tu

https://help.ea.com/contact-us

mi oddali kiedyś konto do bf3 bo zapomniałem e maila xD i raz pomagali przelewem ale musisz być cierpliwy bo nieraz nie odpisują do 3 dni

Dobra znalazłem

Podczas zakupu wystąpił błąd o treści: „nu2001”. Co to znaczy?
Pojawienie się takiej informacji zwykle oznacza, że wystąpił problem z przetworzeniem płatności. Prosimy ponownie spróbować dokonać zakupu, upewniając się, że wpisywane informacje i o płatnościach i dane osobiste są poprawne i zgodne z tym, co widnieje na państwa karcie kredytowej.

Jeśli mimo tego problem dalej się powtarza, prosimy skontaktować się z biurem Obsługi Klienta.

Opublikowano

Mi ostatnio boku sms zajómało 7 zeta , wysłałem kase pobrało dokładnie ile trzeba a founds brak..

Pisz do supportu

Tu masz co i jak

tylko ze w kategorii wybierasz problemy z płatnościami powinieneś dokładnie opisać kiedy to się stało dać numer telefonu z jakiego wysyłałeś czas i treść sms-a

Jest szansa że odzyskasz fundusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...