Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zdobądź Speed Boost znowu aktywne!

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać, można znowu rozwiązując różne Ankiety i wysyłając różne informacje zarobić Punkty Speed Boost.

Jak to zrobić?

Logujemy się na konto, klikamy + dodaj Speed Boost i wybieramy z opcji Zdobądź Speed Boost a potem wybieramy już opcje i przóbujemy zdobyć SB :)

<3

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Niestety zawiodłem się trochę bo sporo z surveys nie działa, szczególnie te bezpłatne :(

142g9ox.png

Opublikowano

Powinni dodać więcej tego. Na razie zarobiłem 1027SB, ale 10 nie działa, zgłosiłem, ale na razie cisza!

Polecam jak macie starą kartę SIM to potwierdzajcie kody.

Opublikowano

Ilość ankiet nie zależy od EA, a od SP. Dla naszego kraju zbyt dużo tego nie ma ale była masa poradników co do zmiany IP.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czy zmiana IP na zagraniczne zwiększy ilość ofert/ankiet?

Zależy na jakie IP zmienisz. Jak na UK to to będziesz miał ankiety i inne po angielsku.

Za pomocą programu Proxy Switcher, zmienisz IP.

Bramek Proxy nie polecam, bo większość nie działa.

Opublikowano

Wypełniłem dziś z 5 ankiet jakieś 10h temu i narazie pustki (zrobiłem tak jak pisałes o starej karcie SIM). Teraz próbowałem jakąś nową ale wykryto nadużycie. Nie będę już zmieniał IP i wypełniał bo zmykam z PCta. Dam znać do końca tygodnia czy coś uzbierałem (spróbuje też z UK) i napisze dla wszystkich ewentualne info co się opłaca i mam nadzieję, że piterek tez nam pomożesz :P

142g9ox.png

Opublikowano

Wypełniłem dziś z 5 ankiet jakieś 10h temu i narazie pustki (zrobiłem tak jak pisałes o starej karcie SIM). Teraz próbowałem jakąś nową ale wykryto nadużycie. Nie będę już zmieniał IP i wypełniał bo zmykam z PCta. Dam znać do końca tygodnia czy coś uzbierałem (spróbuje też z UK) i napisze dla wszystkich ewentualne info co się opłaca i mam nadzieję, że piterek tez nam pomożesz :P

Tak, może wystąpić nad użycie, wyświetla się 'błąd komunikacyjny, spróbuj ponownie za kilka minut", ale za dzień, dwa dni znów można korzystać.

Będą przychodzić sms coś podobnych do tych (zależy jaką ofertę mamy).

sc20130211222610.png

Fajny sposób więcej SB mam. Zbierając na:

http://www.aeriagames.com/offers 

Można było zgłupieć, żeby zgarnąć to 600AP.

Ile uzbierałem?

Ponad 2000SB, dokładnie 2039, jeszcze dzisiaj 2 zrobiłem i 2 są zgłoszone.

20130211154404.png

Kilka dowodów że działa: (resztę mam usunięte i nie chce mi się szukać)

20130211225207dzikujemy.png20130211225157dzikujemy.png20130211225142dzikujemy.png20130211225128dzikujemy.png

Pamiętajcie róbcie ss!

Opublikowano

Najlepiej zmienic IP na amerykanskie i wejsc... Tam tego duzo jest.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A ja mam problem bo mi się żadne ankiety nie wyświetlają... jedynie jest napisane coś takiego : Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju. I tak w kółko, jeszcze nigdy nie rozwiązałem żadnej ankiety..czego to może być wina?;/

Opublikowano

Nieno bana nie mam. Gram cały czas w sumie ( +/- od 2 lat jakoś ) i odkąd pamiętam zawsze jak wchodziłem w to " zdobądź boosty" to nigdy nie miałem żadnej oferty, tylko ten komunikat co napisałem wyżej już.. Proxy Switcher może pomóc?

Opublikowano

Nieno bana nie mam. Gram cały czas w sumie ( +/- od 2 lat jakoś ) i odkąd pamiętam zawsze jak wchodziłem w to " zdobądź boosty" to nigdy nie miałem żadnej oferty, tylko ten komunikat co napisałem wyżej już.. Proxy Switcher może pomóc?

Chodzi o bana na SponsorPay'u, jeśli tam masz to nic nie pomoże. Zmień proxy, jeśli dalej nie będziesz miał jest to ban SP.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A jeżeli PS nic nie pomoże i okaże się że to ban (nie wiem jakim cudem i za co, ale dobra) to mam napisac do nich poprostu?

Tak, powinni odpowiedzieć za co ale nie wiem czy jest możliwość odbanowania.

Opublikowano

Aha, i zapewne na oficjalnej stronce nfs trzeba napisać... a orientujesz/orientujecie się może czy jak po polsku napiszę to to rozpatrzą? czy do supportu pisze się tylko po angielsku jak np na steamie??

Opublikowano

A może ktoś da tutoriala jak to wszystko robić z proxy switcherem żeby faktycznie porobić ankietki dla USA albo UK. Mi niestety mimo rzekomego proxy USA daje polskie ankiety (te z SMS).

Uważajcie na te ankiety z podawaniem numeru telefonu bo to działa tak że wpisując kod który dostaniecie smsem ZGADZACIE SIĘ NA OTRZYMYWANIE SMSów ZA KTÓRE ŚCIĄGA WAM Z KONTA po 3-5zł/szt. Taka zabawa może być kosztowniejsza niż kupienie 70k boostów za gotówkę.

Jeżeli z kolei nie macie kasy na koncie jak ktoś radził ze starą kartą SIM - nie szkodzi po to podaliście maila że was operator wtedy znajdzie i ściągnie z was odpowiednią sumę przez firmy windykacyjne. A jeżeli chodzi o boosty to one wchodzą dopiero po zarobieniu przez te serwisy na was przynajmniej jednego smsa...

Opublikowano

Masz Tunnel Beara do zmiany Kraju w SP na Koncie w NFSW a co do jakichkolwiek strat to stara karta sim nie ma żadnych danych o nas więc nie ma możliwości, że ktoś ściągnie od nas jakies pieniądze :P

Pierwszy SMS z kodem przychodzi za darmo :P

142g9ox.png

Opublikowano

Masz Tunnel Beara do zmiany Kraju w SP na Koncie w NFSW a co do jakichkolwiek strat to stara karta sim nie ma żadnych danych o nas więc nie ma możliwości, że ktoś ściągnie od nas jakies pieniądze :P

Pierwszy SMS z kodem przychodzi za darmo :P

Ale ma na przykład twojego maila i dane podane w NFSW przy rejestracji. SponsorPay na mocy umowy im to udostępni. Uwierz mi że namierzenie cię nie jest wcale takie trudne. Pytanie jak duży debet nabiją ci smsy :P

Opublikowano

Ale w moich danych nie ma napisane, że wysyłam ze swojego telefonu jakieś smsy. Telefon na kartę nie przekazuje żadnych informacji ani o pobycie ani o danych użytkownika. Jedynie policja może Cię namierzyć ale to tylko gdy karta jest aktywna. Wątpie, że SP teraz kontaktowałby się z każdym kto jest w ich ofercie żeby zgłosić cię o 10 złotych i potem wszystkie te sprawy przekazywac na policję :D poza tym lokalizacja mojego telefonu nie pokazuje dokładnie że to w moim domu był używany :D bez przesady... w każdej chwili kartę mogę wyrzucić w trawę i dowód jest usunięty. Nikt nie może mi nic zrobić ^^ Ty tu dajesz taki przykład jakbym sprzedawał heroinę :D

142g9ox.png

Opublikowano

Ale w moich danych nie ma napisane, że wysyłam ze swojego telefonu jakieś smsy. Telefon na kartę nie przekazuje żadnych informacji ani o pobycie ani o danych użytkownika. Jedynie policja może Cię namierzyć ale to tylko gdy karta jest aktywna. Wątpie, że SP teraz kontaktowałby się z każdym kto jest w ich ofercie żeby zgłosić cię o 10 złotych i potem wszystkie te sprawy przekazywac na policję :D poza tym lokalizacja mojego telefonu nie pokazuje dokładnie że to w moim domu był używany :D bez przesady... w każdej chwili kartę mogę wyrzucić w trawę i dowód jest usunięty. Nikt nie może mi nic zrobić ^^ Ty tu dajesz taki przykład jakbym sprzedawał heroinę :D

Jedyne co mogą zrobić to w takim razie zgłosić do SP że ich oszukałeś, a oni do EA z nadużyciem i albo ci boosty cofną albo dadzą bana.

Ale like leci bo za chwilę będę proxy stosować :)

Opublikowano

Wczoraj tunnel bearem zmieniłem kraj, porobiłem niby co należy, ale boostów nie dostałem :/

Prosiłbym o jakiś poradnik krok po kroku może z jakimś innym proxy, które wam działa bo mi to nie chce śmigać...

Opublikowano

Wczoraj tunnel bearem zmieniłem kraj, porobiłem niby co należy, ale boostów nie dostałem :/

Prosiłbym o jakiś poradnik krok po kroku może z jakimś innym proxy, które wam działa bo mi to nie chce śmigać...

To, że nic nie dostałeś nie zależy od proxy, a od oferto-dawców. Musisz ich po prostu zgłosić, SP Ci odda.

Zajrzyj: http://www.mpcforum.pl/topic/858085-spis-poradnikw/ są tam 3 podaniki o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...