Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejna część w produkcji

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po Revelations obiecałem sobie, że nie kupie kolejnego AC jak wcześniej, czyt. jełop kupujący kolekcjonerkę przedpremierowo. Trójkę kupiłem 2 miesiące po premierze, pograłem i odstawiłem, nawet nie skończyłem historii, więc na kolejną część specialnie nie czekam.

Dwójka najlepsza :P

Opublikowano

Szczerze, dla mnie przesada. Moim zdaniem AC III był słabo zrobiony, bo tak im się spieszylo, żeby porzypadkiem nie stracić zarobku. Ja osobiście mogę poczekac nawet 2 lata, ale zeby 4 odsłona AC była coś ala Brotherhood.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Jak ktoś wyżej pisał , także bym pograł w Paryżu , myślę, że jakieś ważne wydarzenie z wcześniejszych okresów było by super , no , ale nowy zespół , nowy pomysł , myślę, że będzie mega niespodzianka : P

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinni wrócić do Enzio. Może odbudowa zakonu w Masjafie albo poszukiwanie innych odłamów bractwa, cypr albo gdzie indziej?

76561198001815076.png
Opublikowano

Lubię pirackie klimaty, ale nie umiem sobie wyobrazić korsarza i asasyna. Oby zrobili z tego cudo na miarę AC2, bo z trójką im nie wyszło.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie no.. niech zaczekają trochę z tym ale pewnie będzie fajnie i seria 4 okaże się pewnie w XVIII wieku bo ACIII jest w XVII :)

Póki Co 3 mi sie nie nudzi wcale

Opublikowano

Powinni powrócić do Ezio, zrezygnować z multi lub dać na osobnej płycie, aby gra pojedynczego gracza była długa, bardzo długa. O fabułę się nie martwię, bo potrafią ją tworzyć. Zoptymalizować grę w 100%'ach, żeby nie było problemów jak z ostatnią częścią i będę zadowolony.

A multi nie było na osobnej płycie do AC3, przecież było ;)

Faktycznie, bo płyty łamałem po pijaku. Z 20'u oryginalnych gier zostało mi 7 :D. Mogliby pokazać co Ezio robił w wolnym czasie, bo nie wierzę, że siedział przy kominku i palił fajkę :P.

Opublikowano

Do Ezio nie wrócą, bo Ezio przecież umarł. Więc definitywnie jego historię zakończono.

A multi nie było na osobnej płycie do AC3, przecież było ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...