Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejna część w produkcji

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Z prawdziwą przyjemnością i dumą ogłaszamy, że w roku fiskalnym 2014
(kwiecień 2013-koniec marca 2014) w nowej odsłonie Assassin’s Creed,
tworzonej przez zupełnie inny zespół, przedstawimy zupełnie nowego
bohatera, a jej akcja będzie toczyć się nowym okresie historycznym.
Spodziewamy się, że dla tej marki będzie to kolejny wielki krok naprzód.
Jest to korzyść płynąca z faktu, że kilka zespołów pracuje równolegle
nad innymi rozdziałami serii, a każdy z nich może wykorzystać kilka lat
na stworzenie własnej wizji Assassin’s Creed."

~szef Ubisoft - Yves Guillemot

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ja to bym najchętniej wrócił do Włoch i do Ezio :c

Ale raczej tego nie zrobią, to chętnie bym pograł w starożytnym Egipcie <3

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Coś czuję klęskę, jeśli dobrze ten tekst zrozumiałem. Inny zespół = inne spojrzenie na grę i wszystko co z nią związane.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Czyli kolejny cod się robi :P Ktoś ma pomysł na zarys historyczny? W moim odczuciu raczej nie powrócą do tego, co było, ponieważ to byłby strzał w stopę.

Opublikowano

II WŚ??? I co? Z pistoletem i karabinem by latał? To jest AC a nie zwykłe gry akcji :> Włochy/Hiszpania/Anglia.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

polska 17-18 wiek to idealny okres według mnie spiski i takie teamty psuja do assasina, albo mogli by cos zrobic by bardziej przedstawic graczom tych assasynow z grobowca auditore

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

II WŚ??? I co? Z pistoletem i karabinem by latał? To jest AC a nie zwykłe gry akcji :> Włochy/Hiszpania/Anglia.

Z zakresem m historycznym to za daleko :P Kolega ma rację w tym przypadku. :P

Z tego co mi wiadomo akcja Assassin's Creed IV toczyć się będzie w Brazylii

Jest już temat, gdzie ma być akcja, ale ja chcę poznać czas akcji. ;) Ciekawych wydarzeń po rewolucji w Stanach raczej nie było.

Opublikowano

News o nowym asssasinie (nie jest to reklama)

http://www.latestnewsexplorer.com/next-assassins-creed-game-confirmed/

Doszły mnie również słuchy , że nowy ac ma zajmować się wiekiem piratów , niektórzy mówią , że będzie to ac IV , niektórzy , że dodatek do III

I news o piratach (również nie reklama)

http://gametrade.pl/grupa/playstation-3-/nowe-informacje-o-assassin-s-creed-iv-black-flags

mihcio15.png

Opublikowano

Okres Napoleoński plx <3 Paryż i Londyn :P

Chociaż co do plotek, to są też takie, że ok. grudnia tego roku ma wyjść duże fabularne DLC do 3, a nie kolejna część.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Rewolucyjna Francja byłaby cool. Akurat podłoże historyczne jest takie, że bez problemu można by było osadzić fabułę gry. Nie pasuje to jednak do końca do czasowego elementu tego newsa. Ktoś wyżej spekulował na temat Rosji - no no.. może czasy ostatniego cara? Odpowiadałoby to doniesieniu o "nowym okresie historycznym" :)

Spekulować to sobie można ;c

#don't care

Opublikowano

Co do zmian ekip tworzących grę to mamy kiepski przykład nowego NFS Most Wanted (znajdywanie aut na ulicy wtf?). Prawdopodobnie rzucą nas w teraźniejszość lub niedaleką przyszłość, a jeśli dobrze to wykonają może być interesująco... Mimo wszystko Italia rządzi!

Opublikowano

Wolałbym czasy np. I Wojny Swiatowej, Austro-Węgry jak dla mnie byłyby świetnym miejscem akcji.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Ta, ale do Ezio nie wrócą już. Prędzej jakoś osadzą w początku XIX wieku, ew. Rosja, skoro asasyn z tego okresu już jest - Nikolai. Ja bym chętnie zobaczył bardziej skomplikowaną fabułę, bo 3 zostawia niedosyt pod kątem pokręcenia relacji rodzinnych Connora, bo fajnie można było pokombinować z przeplataniem wątków asasyni-templariusze ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Supcio ! Będzie można w co grać. :D

mca.png

Sześcienna Masakra IP:25.152.171.176

Hamachi ID:StraszakPrivate1 2 3 i tak do 5 Hasło:Prywatka

Opublikowano

Ja bym sobie pobiegał po Turcji. :3 Czasy Sulejmana Wspaniałego albo kogoś innego :D

To przecież AC Revelations :P

A tak btw. niektórzy już skazują tę grę na klęskę. Cholera nic nie wiecie o tej grze ,a już ją oceniacie!? Bez przesady ;/. Ja jestem pewien ,że to będzie kolejny hicior. Przeszedłem wszystkie AC i powiem szczerze ,że troszkę mi tu czegoś brakuje. W historii Desmonda, i we wszystkich historiach, a mianowicie zwrotu akcji. Czegoś niespotykanego. Rzekłbym ,że nawet kontrowersyjnego u fanów. Np. w AC3 to grając w to niemal się modliłem ,by

Ratonhake:ton przeszedł na stronę Templariuszy

. To ,by było coś! A tak to dalej ta sama historia. A tak btw. przecież

Connor jest zły .. Zabija dobrych ludzi + zabił swojego OJCA! + zabił swojego najlepszego przyjaciela + jak dla mnie zdradził swoją wioskę + zabił Lee! Charles nic nie zrobił i nawet się już nie bronił. Dał nawet w swych ostatnich minutach coś Connorowi do picia ,a ten go zaje***

. Byłoby świetnie gdybyśmy byli

Templariuszem w końcu ,a nie asasynem

:P

Dodam jeszcze ,że jestem niezmiernie ciekaw

kto będzie w Animusie w AC4. Obstawiam ,że tata Desmonda LUB ktoś zupełnie inny. Może jakiś Templariusz

:D

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Pytanie, czy faktycznie na końcu AC3 dzieje się co dzieje, poza tym to na pewno nie koniec.

Desmond umiera, czy też nie. Bo to nei jest powiedziane. To, że się poświęcił nie oznacza, że to nie kolejna śpiączka, ew. jabłkiem go obudzi któryś z Tych, ktorzy Byli Przed Nami :D Mnie zastanawia co Abstergo zrobiło z jego ciałem :P ogólnie Abstergo przecież nadal działa więc to na pewno nie koniec, bo nadal istnieją templariusze.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...