Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilne- chyba cos z windowsem

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem dzis zmienic rozmiar partycji wiec wzialem tam jakims programem, wszystko ok, komputer sie zresetował i cos tam sie robilo.. Po chwili wylaczyli swiatlo i cos sie z komputeren stalo... Właczam go i wyskakuje jakies gowno. Mysle, ze zostal tylko format ale moze wiecie cos wiecej. Wkladalem plyte, probowałem naprawy ale nic nie poszlo.... Albo coz z dyskiem, tego tez nie wykluczam

Ja pierdole, cos mi sie jebe zaraz dam ss. kod błędu: 0xc0000225post-781088-0-39441600-1360270737_thumb.jpg

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

oooo kurcze nie pamietam. true faith mi go dawal i cos mi sie kojarzy ze easeus patrition menager chyba

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wydaje mi się, że zgubił boot sektor... Komenda do naprawy to chyba "fixmbr" naprawia tablicę plików.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

no to zjebales bo po 1 powinnies to robic systemowo ( windows 8 juz ma takie cos wiem bo sam robilem )

po 2 ten program podobno nie dziala na windows 8

to teraz 2 najlepsze opcje

format jak mowiles tzn instalacja od nowa

2 to naprawa windowsa przy uzyciu plytki

Opublikowano

on sam nie wie co robił ! pewnie padło wszystko przy zmianie rozmiarów partycji i przenoszeniu plików, najlepiej skasować i założyć partycję od nowa , albo odświeżywszy wpisy w tablicy partycji

dane raczej utraci się co były na dysku , przynajmniej część

windows umożliwia zmianę tylko połowy dostępnej partycji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zainstalowałem od nowa i pliki mam chyba wszystkie tylko, ze trzeba poinstalowac je ale gry czy zdjecia czy cos tam to wszystko jest. A i mam jeszcze pytanie: jak uruchamiam kompa to mam do wyboru windows8, poprzednia wersja systemu windows i windows8 wolumin2., chciałbym te 2 pierwsze usunąć, da sie tak?

Opublikowano

ok, dzieki ;) A no i mam jeszcze folder windows old, to jest chyba z wczesniej zainstalowanego windowsa i czy moge go usunąć? nic sie nie stanie? :P

Opublikowano

To są pliki z poprzedniej wersji... Jak chcesz to usuń.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...