Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wersja mobilna - Mozliwosc wybierania strony w temacie

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie zeby ze strony pierwszej do np. 4 trzeba 3 razy klikac zeby przejsc na next strone, nie da sie wprowadzic na wersji mobilnej liczby stron zeby mozna bylo wybierac strone ktora sie chce otworzyc?

A no i na telefonie nie da sie przeczytac regulaminu tego dzialu bo litery zlewaja sie z tlem. ;p

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem za. Jak przeglądam MPC lub np. Modaco to to troszkę wkurza jak temat ma np. 12stron i trzeba klikać...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja także jestem na tak. Np dajmy taki "Poszukuje/ zostanę administratorem serwera Minecraft". Mam lecieć przez 50 stron do najnowszego postu? -.-

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Ja jestem na tak, dodatkowo przydało by się też wyłączenie formatowania kolorów, albo zmianę kolorystyki stylu mobilnego na czarny bo często jak ktoś sobie zmienić kolor treści tematu na biały to potem na telefonie nic nie widać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej tak.

Wnerwia trochę skakanie po każdej stronie.

Opublikowano

Oczywiscie ze tak.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jestem na nie. Mobilna wersja ma mało ważyć. Co to za problem wcisnąć menu kliknąć link pójść na koniec linku i z page-1 zmienić na np. Page-3? Ja używam opery mini 7 i mam taką opcję.

• 1 miesiąc temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Dla osób, które nie korzystają z aplikacji Tapatalk (posiadającą taką funkcję) opcja się przyda.

Jestem za.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pewnie że na tak.

Zawsze jak wchodzę przez telefon to mam problem z zobaczeniem prezentacji serwera, ponieważ jest zawalone stronami :P

Opublikowano

Jestem na TAK, brakuje tej funkcji przeglądając forum na telefonie np korzystając z pakietu, a nie z wifi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...