Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kBot nie zbiera karnawałowych skrzynek

Dernes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :). Po aktualizacji kBota wbiłem na konto i zobaczyłem informację o "akcji" karnawałowej. Ucieszyło mnie to, bo (wiadomo) poleci multum kuponów na naprawę. Włączyłem kBota na VPS i... zbiera skrzynki bonusowe, lecz tak jakby nie widzi tych karnawałowych. Prezenty pamiętam były na zielono zaznaczone, jednak mi zbiera tylko żółte skrzynki (zielonych nie ma), nawet nie widać "przybierania" SAR-02 :/. Wie ktoś jak to naprawić?

PS: Niby jest aktualizacja iBota 4.99 a kBot działa o.O .

Opublikowano

Kbot chodzi bo nowa wersja Ibota została tylko poprawiona. Chłopaki z profibota wydając wersję 4.98 zrobili błąd tzn. statek jak np. był atakowany i udało mu się uciec na żylecie to przeskakiwał prze port wracał z powrotem na mapę i zamiast się naprawiać to na tej żylecie leciał dalej bić alieny. A co do tych karnawałowych skrzynek to pewnie wersja Ibota 4.99 już zbiera, nie wiem zaraz sprawdzę i dam znać.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...