Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zawieszanie się BF3

Maciejppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy ostatnio grałem ( około miesiąca temu) wszystko ładnie chodziło. Teraz na nowo zaczynam grać lecz po kilku minutach w grze, czasami po 20min ale to rzadkość zacina się mocno BF3. Mam w miarę dobrego kompa i spokojnie na niskich będzie chodziło.
Komputer:
Procesor: Dual Core 2.5Ghz
Karta graficzna: Asus GeForce 9800 GX2 1GB
RAM: 4GB
Zasilacz: 850 W

Wiecie może w czym tkwi problem?? Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki i uaktulnienia windowsa

Opublikowano

Może reinstall?

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Windowsa mam pirackiego. Więc co mam zrobić?

PO PROSTU WYKONAJ AKTUALIZACJE -.- A JAK CI JUŻ MINĘŁO TE FREE 30DNI TO UŻYJ AKTYWATORA WIDNOWSA I BĘDZIE ORYGINAŁ

Opublikowano

Tylko że ja nie mam żadnej aktualizacji windowsa, po prostu nigdy nie robiłem. Nie wiem czy reinstalacja BF3 coś by pomogła. Bo czy jak zrobię aktualizację w windowsie to czy pózniej cos się stanie, bo mam piracką i nigdy tych aktualizacji nie robiłem, bo bałem się że coś wyskoczy.

Opublikowano

TO JĄ ZRÓB INACZEJ CI NIE POMOGĘ -.- NIC CI NIE WYSKOCZY

Opublikowano

Ale przecież przedtem wszystko działało. Robię priorytet na wysoki i też nic nie pomaga, zbędne programy też wyłączyłem. A co to znaczy to PB, gdzie się robi tą aktualizację?

Opublikowano

PunkBuster wejdź w folder gry i go znajdź kliknij i potem bd aktualizacja dalej musisz pookaceptowac cos tam itd ;c

Opublikowano

Dobra wyjdźcie wszyscy z tematu bo się nie znacie (prócz googlusa)

I NAJWAŻNIEJSZE ZRÓB AKTUALIZACJĘ TEGO WINDOWSA -.-

Jaką masz przeglądarkę i jaką odpalasz batleloga i bf3 ?

Opublikowano

Ale kiedyś gdy robiłem kumplowi system to zrobiłem tą aktualizację, i na drugi dzień mu wyskakiwało że ma nie legalny system. Więc nie wiem czy robić to u siebię, bo potem to trochę roboty jest.
Odpalam Firefoxem

Opublikowano

TO ZRÓB TĄ AKTUALIZACJA A JAK CHCESZ TO MOŻESZ SOBIE ZROBIĆ Z PIRTA ORYGINAŁ AKTYWUJĄC AKTYWATOREM -.-

zrób tą aktualizacje do pioruna !

Opublikowano

A gdzie dokładnie to się znajduje? Panel sterowania-System i zabezpieczenia-Windows Update? CZy gdzieś indziej?

Jaki masz windows ?

Opublikowano

Windows 7

Wpisz w menu start Aplet powinny ci się pojawić programy Kliknij w Sprawdź czy są aktualizacje i tam ją wykonaj :)

Opublikowano

Po aktualizacji powiedz czy działa (po zrestartowaniu PC)

Opublikowano

Wejdź do folderu moje dokumenty -> BF3 -> Settings i usuń tam wszystko.

W menedżerze urządzeń odłącz kartę dźwiękową i spróbuj pograć, zobacz czy się zacina czy nie. Domyślam się, że to realtek...

Napraw instalację w Originie -> BF3 -> PPM -> Napraw

Opublikowano

Wejdź do folderu moje dokumenty -> BF3 -> Settings i usuń tam wszystko.

W menedżerze urządzeń odłącz kartę dźwiękową i spróbuj pograć, zobacz czy się zacina czy nie. Domyślam się, że to realtek...

Napraw instalację w Originie -> BF3 -> PPM -> Napraw

Tam mam Prof Save body, header i profile i meta. To nic się nie stanie potem gdy będę grać? Nic się nie stanie z profilem orgini?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...