Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Działający ExpBot, Mobber Hack na Ravia.eu

ZoHaNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuję działającego exp bota, lub mobber hacka, chodzi mi przede wszystkim o możliwość przywoływania mobów do mnie (tak jak działa pelerynka męstwa). Mam Win 7 x86, próbowałem pobrać multihack

www.metin2mod.tk 

ale nie wiem jak to zainstalować żeby działało, a mobber z tej stronki, gdy uruchamiam grę żadne okienko nie wyskakuje. Ktoś mi pisał, że muszę mieć jakiegoś injectora, ale nie wiem skąd go pobrać - czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie;)

Opublikowano

A znacie jakiś inny, bo ten nie działa próbowałem wszystkimi metoda ze stronki autora i nic, a bez innych modułów takie coś wyskakuje: http://img708.imageshack.us/img708/2395/logki.jpg

PS: Jeszcze zobacze czy inne hacki z jego stronki działają..

A wy podajcie inne mobber hacki jak znacie.

Opublikowano

Zobacz, stara i sprawdzona aplikacja:

[TUT][DL] Mobber Hack - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Pamiętaj, że przy każdym Mobber Hacku będzie Cię wyrzucać z gry, jeżeli ustawisz za szybkie przywoływanie potworków (najlepiej ustawić na 6-7 sekund).

Sprawa wygląda tak, że mam exp bota od XeonMT2 jakoś tak z tego linku http://www.mpcforum.pl/topic/608142-tut-expbot-na-serwer-xenoxmt2/page-2 i on działa, ale ważniejszy dla mnie jest mobber hack, bo nie chce tracić kasy na pele i to tyle:D Pobrałem ponownie z metin2mod.tk i jako plik.mix nie działało zmieniłem na plik.dll odpaliłem injectorem i okienko wyskoczyło zmieniłem w rubryce na priv serwy i gdy ustawiam odległość wpisuje np. 5 sek to tylko niektóre moby się zlatują, dlaczego tak? I co mam zrobić, żeby działało też jako plik.mix??

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam problem . gram na pandoramt2. Mam multi hacka , Wiec moge się potować ale nie działa mi tam mobber. Pobieralem z metin2mod.tk ale tez nie dziala Nie wiem czemu Jak daje type : Pserver to pisze failed ;/

PROSZE !!! O POMOC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezeli jestesmy w tym temacie mam Windowas 8 mam net framework 4.0 i jak odpalam multihacka ze strony metin2mod.tk wyskakuje mi błąd framework i jakiegos della i nie wiem co z tym zrobic jakies pomysły ????

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Uczeń
Opublikowano

ma ktoś może mobbera / expbota na Temida?

nie znalazłem ani 1 który by działał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...