Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wersja 8.4

Black™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu kochany :) Kolejna 10-siatka Brytyjska w mojej kolekcji ^ ^ Tym razem niszczyciel ^ ^ Jak ja kocham te Brytole ;* Najlepsza nacja

Opublikowano

Jezu kochany :) Kolejna 10-siatka Brytyjska w mojej kolekcji ^ ^ Tym razem niszczyciel ^ ^ Jak ja kocham te Brytole ;* Najlepsza nacja

HT UK nie przechodzi na X TD jeśli ci o to chodzi.

76561198001815076.png
Opublikowano

Generalnie to polecam robić light'y niemieckie, można się nieźle obłowić po update. Lighty mają specyficzne ceny, 3tier - coś koło 30k, 4tier - 200k, 5tier - ~~800.

Luchs jest teraz na 3 tierze, kupujesz za 30k, po patchu kosztuje z 200k, sprzedajesz za 100k. VK(4t) kosztuje 200k, po patchu 800k, sprzedajesz za 400k plus odblokowanie 5tieru light wymaga 50k expa, my odblokujemy za 5k. Light 5t wymaga 50k expa, ciekawe ile zaoszczędzimy na 6 tierze :)

http://worldoftanks.eu/dcont/fb/art_/ger-tree-eu.jpg

Nowe drzewko niemieckie

76561198001815076.png
Opublikowano

Zaciekawił mnie najbardziej SU-100Y

Z opisu wynika ,że będzie potrafił mocno uderzyć,a z obrazku zaś wynika ,że gabarytowy to on będzie:D No zobaczymy.

Opublikowano

To będzie taki KW-2 TD :D.Jak spojrzałem na to działo to aż mi się szkoda zrobiło innych 6 tierów musi być w mojej kolekcji.Tylko czy on będzię premium czy coś jak s-51

Opublikowano

To będzie taki KW-2 TD :D.Jak spojrzałem na to działo to aż mi się szkoda zrobiło innych 6 tierów musi być w mojej kolekcji.Tylko czy on będzię premium czy coś jak s-51

Premium, o ile dobrze pamiętam.

76561198001815076.png
Opublikowano

Kiedy będzie można już pobierać? :)

W tym tygodniu co będzie albo w następnym ma ponoć zostać otwarty testowy serwer. Aktualizacja miała być w lutym ale została przesunięta na początek marca.

76561198001815076.png
Opublikowano

W tym tygodniu co będzie albo w następnym ma ponoć zostać otwarty testowy serwer. Aktualizacja miała być w lutym ale została przesunięta na początek marca.

No to pewnie trochę poczekamy,ostatnio aktualizacje bardzo szybko wychodziły.Czekam na testowego :D

Opublikowano

No to pewnie trochę poczekamy,ostatnio aktualizacje bardzo szybko wychodziły.Czekam na testowego :D

W tym patchu wychodzą nowe mapy po liftingu, teraz więcej ściągania będzie. Poprzedni patch szybko wyszedł bo same czołgi były.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dodali by nowe mapy bo już jest taka monotonność, a ci nadal jakieś liftingi.

W tym roku ma dojść 10 nowych map.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja pierdole ile nowości ! xD
Kurde.. szkoda, ze konto sprzedałem, ale się opłacało 700zł :D nic zrobie nowe i pogramy nowymi czołgmia xD niemiecki czoł Alpha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...