Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][SURVIVAL][FANTASY][CZARY][KLANY][DROP ZE STONE'A!][AUTORSKIE PLUGINY][128 SLOTOW] •◘ S.MCSURV.PL ◘•

MroZuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliśmy problem z nadpisywaniem się chunków, lecz wszystko już naprawione, start odbędzie się dziś jednak dokładnej godziny nie podam, gdyż musimy czekać aż wszystkie chunki jakie posiadamy się załadują (aktualnie jest to 21% całości mapy)

s4ElBud.png
Opublikowano

SERWER jednym słowem zajebisty! :> Nie ma lagów , wszystko ogarnięte , admini bardzo pomocni , rozwiązują każdy problem : >

ZAPRASZAM baardzo na ten server : >

card.png
Opublikowano

@ Update serwera 1.0
Lista Aktualizacji :

- Naprawiono parę bugów (np wylogowanie podczas pvp)

- Zmniejszono drop rybników z stona

- Dodano zabezpieczenie przed Auto Main

- Dodano komendy /ustawbaze, /baza, /zaufaj nick

-Zwiększono limit cuba na 20 średnicy szerokości i 10 średnicy wysokości .

s4ElBud.png
Opublikowano

TOTALNIE NIE POLECAM TEGO ZJEB**EGO SERWERA!!
CAŁA MOJA GILDIA DOSTAŁA PERM BANA OD KRETYNKÓW, KTÓRZY ŚMIĄ SIE NAZYWAĆ "ADMINISTRATORAMI" ZA TO, ŻE MIELIŚMY TAKIE DOBRE EQ!
WCHODZĘ JAK GDYBY NIC NA SERWER, NIC NIE ROBIĘ GADAM NA TS'IE I TU KUR** JAKIŚ ZJEBANY NEOS (MAGNUS) DAŁ MI BANA NA TEAMSPEAKU!!
TOTALNIE NIE POLECAM TEGO ZJEBANEGO GÓWNA, BO TO SYW I CHAMSTO. ADMINISTRACJA NA NIC NIE REAGUJE, MA WSZYSTKICH W DUPIE. ADMIN NAWET NIE POROZMAWIAŁ ZE MNĄ, ŻEBY WYJAŚNIĆ SPRAWĘ.
Z REGUŁY STARAM SIĘ NIE PRZEKLINAĆ, ALE TO JUŻ DOPROWADZA DO SZEWSKIEJ PASJI!
CO DRUGA OSOBA NA TYM SERWIE POSIADA VIP'A+ OD "SZANOWNEGO ADIX'A". MODERATORZY PODNIECAJĄ SIĘ, ŻE "SĄ TAKIE KOKSY", BO KŁADĄ WSZYSTKICH ZA ITEMKI OD SZANOWNEGO ADMINA.
NAJWIĘKSZY SYF NA JAKIM GRAŁEM.
ZASTANAWIASZ SIĘ CZY ZAGRAĆ? NIE POLECAM!
MACIE COŚ NA SWĄ OBRONĘ... NIE, NIE MACIE.
Szkoda, bardzo napaliłem się na ten serwer, miałem co do niego spore ambicje...

eurodos.png

Opublikowano

@up Bany dostaliście za nodusa i tyle , w regulaminie pisze że jest odpowiedzialność grupowa .

Ps. Nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu i dedykuje ci ten filmik ;]

s4ElBud.png
Opublikowano

Nikt z naszej gildii nie zniżył by się do takiego poziomu, żeby używać wspomagaczy. Jesteś po prostu frajerem, bo nic nie potrafisz zrobić. Ale cóż, twój debilny móżdżek czternastolatka robi swoje...

eurodos.png

Opublikowano

@up Jeśli masz na tyle odwagi powiedz mi to w oczy ;]

Zniżyliście 10 baz w ciągu 1 dnia i to 1 po 2 (wliczam też bazy, które odkryliście pod ziemią jakimś magicznym sposobem)

i jeszcze raz proszę cię obejrzyj ten filmik i nie truj już mi dupy swoimi wypocinami ;]

s4ElBud.png
Opublikowano

@up Jeśli masz na tyle odwagi powiedz mi to w oczy ;]

Zniżyliście 10 baz w ciągu 1 dnia i to 1 po 2 (wliczam też bazy, które odkryliście pod ziemią jakimś magicznym sposobem)

i jeszcze raz proszę cię obejrzyj ten filmik i nie truj już mi dupy swoimi wypocinami ;]

Debilem jesteś i tyle ci powiem, zniszczyliśmy maksymalnie 3 bazy, które były nad ziemią.

A co to rozmowy to już była okazja, pisałem ci na ts'ie, skoro jesteś taki kozak. Stchórzyłeś, zbanowałeś.

Nie będę cię obrażał, bo już się taki urodziłeś i to nie twoja wina.

Wysłałbym ci jakiś zjeb*** filmik, ale nie zniżę się to totalnego mułu, jakim jest twój poziom.

Po drugie poziom twojej ortografii jest żenujący.

Polecam słownik języka polskiego, albo przynajmniej mały słowniczek ortograficzny do pierwszej klasy szkoły podstawowej.

eurodos.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ref.

Wracamy z II Edycją serwera!

Naprawiliśmy wszystkie bugi, które były na pierwszej oraz zmieniliśmy pare rzeczy. ;]

Zapraszamy do gry!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...