Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Noc! [20 Slotow][2 GB ram][Bez lagów]

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahbaha Admin to idiota i debil mialem laga i crasha wylaczyl mi sie miencraft a on mi dal bana za niby fly hacka ahahahha debil wez zjebany server lduzie griefiaja i admin 12 latek noob jebany!

mca.png
Opublikowano

Nick: Booster

Bedziesz griefowal?: Jezeli nikt mi nie zajdzie za skore to odplace sie rowniez tym samym.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Przepraszam że serwer off ALE to nie moja wina serwer sam sie wyłaczył craftserve dostało już zgłoszenie :)

Opublikowano

ahbaha Admin to idiota i debil mialem laga i crasha wylaczyl mi sie miencraft a on mi dal bana za niby fly hacka ahahahha debil wez zjebany server lduzie griefiaja i admin 12 latek noob jebany!

Po twoim słownictwie widać że masz 7 lat :) I każdy na serwerze MOŻE potwiedzić że miałeś hacki :>
Opublikowano

Tutaj moderator Serwera, ban słuszny latałeś nad wyspami oraz spawn... Jak uważasz, że ban jest nie słuszny to spadaj.

Opublikowano

Bardzo przepraszam że serwer off czekam na odpowiedz od supportu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...