Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroja z Czarnej Stali +4

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że 700kk dostaniesz na 100%. Dlaczego? Ludzie szukają takich itemów po to, aby je wybonować. Jeśli masz PLn to sam ją wybonuj (2k pż) i sprzedaj za 1-2kkk

ktoś i coś

Opublikowano

Myślę że 700kk dostaniesz na 100%. Dlaczego? Ludzie szukają takich itemów po to, aby je wybonować. Jeśli masz PLn to sam ją wybonuj (2k pż) i sprzedaj za 1-2kkk

aż tyle za nią dostane nie możliwe .. proszę o dalsze Wycene .. :)

sygna_player.gif

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Dostaniesz za tę stal jakieś 300+ kk (~25zł), bo włożyłeś pełne KD. Jednak Stalka dla Woja na Eteorze jest poszukiwana przez wielu, dlatego ja bym ulepszał i włożył jakieś bony. ;-)

Opublikowano

Jak dla mnie 600kk to trochę za dużo więc jak dla mnie max to 350kk.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

ale i Tak mi jej za 90 kupić nie chcą to same na tym serwie noobki grają jak pisze na ogólnnym i mam shopka w jinno wystawione .??

sygna_player.gif

Opublikowano

Wystaw nawet na forum metina ją, zawsze ktoś może kupić. A jak nie to postaw tam gdzie jest najwięcej sklepów(chodzi o królestwo)postoi trochę to zejdzie za te 300kk

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wystaw nawet na forum metina ją, zawsze ktoś może kupić. A jak nie to postaw tam gdzie jest najwięcej sklepów(chodzi o królestwo)postoi trochę to zejdzie za te 300kk

okej wystawie na forum nie pomyślałem o tym :)

sygna_player.gif

Opublikowano

okej wystawie na forum nie pomyślałem o tym :)

Tyle odpowiedzi wystarczy. Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...