Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LoL się nie uruchamia

Bobo-Von-Troll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was :)

Gram w wiele gier, dzisiaj chciałem poszerzyć moje grono o LoLa, zarejestrowałem się, pobrałem, odpalam, i co?
I nic nie działa, nie pojawia się żadny komunikat, to samo gdy otwieram jako administrator, mam system Win7 64bity. Dodam, że gdy zaczynałem grę w minecrafta, kupiłem premium odpaliłem launcher i nic, to samo z resztą launcherów (pirat działał), problem minął gdy pobrałem MagicLaunchera na wszystkie platformy (W pliku .jar), ale dopiero gdy użyłem java -xmx.

Za pomoc dam limicik Like'ów + 5 w profilu. :D

**\\BS//**

Opublikowano

wes instaluj directx 9.0 wiem ze win 7 ma wgrane standard v11 ale tak juz jest z lolem

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jeżeli launchery Ci się nie chcą włączyć (pliki .exe) to znaczy, że masz jakiegoś wirusa, który blokuje Ci odpalanie plików .exe . Radze przeczyścić komputer antiwirusem lub przywrócić system kilka tygodni/miesięcy wstecz.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Poradzilem sobie sam (ilez kombinowania bylo :P) Jak ktos chce wiedziec jak to PW, wasze sugestiei nic nie pomogly, ale macie po l Like'u, za probe pomocy.

Radze przeczyci komputer antiwirusem

Tobie mialem nie dac, bo mnie za n00ba masz, :D mam nortona i co 2 tyg. skanuje, dobra Like, jak wszyscy to wszyscy. ;]

PS: Nie ma takiego wirusa, a jakby byl i gdybym go mial, to bym nie mogl pobrac launchera, w koncu przegladarki na Win maja rozszerzenie exe.

MPC Logic

**\\BS//**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...