Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2.pl - po około 12 minutach loga

Pro Jestem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat gdyż :

Jak np wystawie shopa i pujdę np. zrobić zakupy to po około 12 minutach loga. Niewiem oco chodzi. Kiedyś było ok , nie logało.

Prosze o szybką odpowiedź.

PS mam neta 2mb/s ale zawsze chodziło :)

Opublikowano

To zależy od neta i od serwera. Jeśli grasz na solarze, to na prawdę może cie logać co tyle. Ale może być też problem z internetem. Ja sam czasami mam tak, że internet wyłącza się na chwilę a później wraca.

2nsj.jpg

Opublikowano

2mb\s to dość mało.

Wyłącz nie potrzebne programy, i wyłącz przeglądarke internetową. Na solarze jest dużo osób, więc może net nie wyrabia ;p

Opublikowano

Myślę, że Twój dostawca internetu coś nawala. Chyba że sąsiad Ci przez WiFi neta zabiera i dlatego też tak muli, że aż loga :)

ktoś i coś

Opublikowano

Zainstaluj wszystkie potrzebne aktualizacje sterowników oraz systemu, ustaw priorytet procesu klienta na wysoki i dodaj go do wyjątków w antywirusie/zaporze. Staraj się nie wystawiać sklepu tam, gdzie jest strasznie dużo ludzi.

Opublikowano

Dokładnie jak to daro napisał możesz mieć nieaktualne sterowniki lecz może być też inna para kaloszy z tym clientem gdyż jak ja grałem normalnie na Solarze nic mnie nie wylogowywało z gry jedynie przez brak połączenia z Wi-Fi.

Ja na Twoim miejscu zrobiłbym to co daronian i odinstallował i zainstalował clienta na nowo.

Opublikowano

Mam wszystko zaaktualizowane , a ponowne zainstalowanie troche pomogło . Leci + Nadal loga ale rzadko , wifi nikt mi nie kradnie , a dostawca gadałem z nim , od jutra aktywuje światłowody także powinno być lepiej ;p . Czekam dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...