Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 300zł to w pełni sprawnego iPhone'a 3GS nie upolujesz, choć z jednej strony polecam te telefony.

Wylicytowałem ostatnio jednego za 320zł. W pełni sprawnego. ;) Warto cholernie, choćby ze względu na to w jaki sposób odtwarza muzykę, na żadnym samsungu nie uzyskasz tak dobrej jakości dźwięku. Swoją drogą, mimo że używam Ace'a teraz, to nawet zamiast Galaxy S3 wolałbym jakiegokolwiek Iphone. Najlepsze oprogramowanie.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Lekko używana Nokia Lumia 610. Niech ktoś w końcu zacznie doceniać WP.

Opublikowano

Lekko używana Nokia Lumia 610. Niech ktoś w końcu zacznie doceniać WP.

Nie, nie i nie! Nokii Lumii 610 nie kupuj. To może i jest tanie, ale no właśnie.. dlaczego? Bo to badziew. Nie chodzi tu o WP, bo wyższe Lumie, inne telefony z WP są fajne.

Lumia ma za mało ramu... nie chodzi przez to na niej masa aplikacji, a jak już się włączą to tak ścina, że to tragedia. Chociażby GG czy zwykłe przeglądanie neta...

300 zł? Bierz LG Swift L3. Dobry, mały smartphone. Nic się nie wiesza, przeglądanie internetu to przyjemność. Użytkowałam go przez parę miesięcy i jestem bardzo zadowolona.

Ewentualnie HTC Wildfire S. Podobny do L3.

Opublikowano

Nie, nie i nie! Nokii Lumii 610 nie kupuj. To może i jest tanie, ale no właśnie.. dlaczego? Bo to badziew. Nie chodzi tu o WP, bo wyższe Lumie, inne telefony z WP są fajne.

Lumia ma za mało ramu... nie chodzi przez to na niej masa aplikacji, a jak już się włączą to tak ścina, że to tragedia. Chociażby GG czy zwykłe przeglądanie neta...

300 zł? Bierz LG Swift L3. Dobry, mały smartphone. Nic się nie wiesza, przeglądanie internetu to przyjemność. Użytkowałam go przez parę miesięcy i jestem bardzo zadowolona.

Ewentualnie HTC Wildfire S. Podobny do L3.

Dlaczego polecasz te telefony jak w tej cenie może mieć o wiele wydajniejsze, lww np ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mam jakiś niesmak po ostatnim telefonie LG, nie wiem czemu. Polecam Ci Sony Ericsson Live With Walkmam, bardzo fajny.

Bateria trzyma dość dużo, nie ścina się.

Opublikowano

Miałem L3 kilka razy w ręku i muszę powiedzieć, że fajnie się z niego korzysta.

Wszystko chodzi płynnie, gry bez problemu chodzą. Jedyna wada jaką zauważyłem to dotykowy wstecz, który podczas grania można przypadkowo nacisnąć.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...