Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe G-Coins

Praza

G-Coins za darmo!?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy spotka?e? si? z propozycj? Free G-Coins?

• Taa
      12
    • Niee
      12
    • CO TO G- COINS !? O_o
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem jak wiele osób proponuje G-Coins na róznych stronach za robienie sond i reklam :P O co w tym chodzi i czy to prawda <_< Jest cała masa sporów na temat czy to się czy też nie :blink: A ja się Was pytam czy to prawda i ogulnie o co w tym chodzi ;)

Opublikowano

ja weim ze sami ijji daje cupony a z niego masz lucky box (jakis tak) i potem wybierazs czy chcesz item na 7 dni czy 2 g coin cupon jest co 5 dni i jest raczej jakis limit

Jak rozpakowac Cupon

1.zaloguj sie na www.gunz.ijji.com

2. wejdz w MY items zaraz pom login

3. pokapujecie sie xD

a innego sposobu nieznam

Opublikowano

Są strony, które płacą ci za klikanie w reklamy, polecanie się znajomym itd. Kiedyś znalazłem jedną, trzeba było zarobić 75$ żeby wysłać na konto paypal. Na początku dostałem 25$ za pare kliknięć, a potem trzeba już polecać żeby dobić do 75. Za jednego poleconego zgarniasz 1.25$. Zacząłem sam robić te konta i dobiłem 75$ wysłałem na PayPal i otrzymałem maila, że konta zostały założone z jednego IP i nie dostane kasy :P. Można by się pobawić w proxy, ale szczerze mówiąc nie chce mi się. Ludzie robią takie filmiki z poradnikiem do tego i dają swój link. Mówią, że już na tym zarobili...

Opublikowano

No bo Akurat mam plan

Mam zmienne IP więc tak ty robisz konto ( nowe ) i dajesz na forum link a ja robie konto i zmieniam ip i ... mogę robić tak z 20 kont dziennie a kasom się podzielimy patrz kupisz mi pare G :D

• Dodaj nową pozycję...