Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Dywizje-Pomoc

Skiperek xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za jednego wina dostaje się 15~35lp(League points). Jak osiągniesz ich 100, dostajesz bonusową serie(max 3 mecze)

-Do-dwóch-zwycięstw - Awansujesz w dywizji, jeśli wygrasz 2 mecze awans w dywizji(Możesz przegrać jeden, ale ważne, żeby te 2 mecze, zmieściły się w tych 3)
-Do-trzech-zwycięstw - Awansujesz w poziomie, np Silver IV -> Gold IV

Jak to przegrasz, zerują Ci się LP

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Za jednego wina dostaje się 15~35lp(League points). Jak osiągniesz ich 100, dostajesz bonusową serie(max 3 mecze)

-Do-dwóch-zwycięstw - Awansujesz w dywizji, jeśli wygrasz 2 mecze awans w dywizji(Możesz przegrać jeden, ale ważne, żeby te 2 mecze, zmieściły się w tych 3)

Wybacz, ale nie zrozumiałem ;/ możesz dokładniej :| bo jestem w tym zielony

Opublikowano

Nie zerują się, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

To ciekawe że po przegraniu serii ze 100 LP zrobiło mi się 67 LP nieprawdaż? :)

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Dokładnie usuwa ci jakąś ilość Lp nie sądze że do tego jest jakiś wzór ale na 100% ci nie wyzeruje tylko stracisz z 75%

Kolejny ... dziś mój kumpel stracił 35 lp wiec nie wiem co Wy tu wypisujecie,jeden 75% drugi 100% ehh.

Opublikowano

Kolejny ... dziś mój kumpel stracił 35 lp wiec nie wiem co Wy tu wypisujecie,jeden 75% drugi 100% ehh.

Mówie że nie zawsze traci się 100% za przegrana jak masz 10 Lp to możesz stracić wszystki a możesz stracić 9 T_T jak masz 100 Lp to na pewno nie stracisz Wszystkiego bo to było by bez senzu poczytaj O ligach na ich stronie głownej z Tłumaczeniem stron albo na oficjalnej polskiej stronie Do spraw LOL'a ....

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Po 100LP masz 3 mecze do rozegrania i musisz 2 z nich wygrać, inaczej punkty maleją. Proste.

Pasjonat
Opublikowano

OMG, 7 postów a wy nie widzicie o co on prosi.

Mówicie mu o jakiś dywizjach na rankedach a on pyta o te w normalach,

teraz jak doszedł diament to nie wiem kiedyś bylo bronz za 10 winów silver za 50 gold za 100 i plat za 500, a w zadanych stratach nie pamiętam.

.

Opublikowano

A można to jakoś sprawdzić ? (LP)

Opublikowano

Kolego wyżej. Jeśli czytałbyś dokładnie to co tam pisze lub znał choć trochę angielski to powinieneś zauważyć że w pierwszym zdaniu pisze: "LP powinny zostać zdobyte po przez twój wynik" podkreślam Should - Powinny czyli jest to tylko propozycja..

Poza tym jeśli macie jakieś pytania to w przejściu do zakładki "ligi" macie bodajże w prawym dolnym rogu odnośnik na temat Systemu Ligi gdzie znajdziecie wiele odpowiedzi..

Opublikowano

Punkty się odejmują jak za dwie przegrane... Nie ma w tym żadnej filozofi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...