Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włamanie na konto przez sam mail

h4rdc0re988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam duży problem, ktoś zna mojego maila, ale nie ma do niego dostępu, tylko zwyczajnie ma maila (np. [email protected]) Nic więcej nie zna, hasła loginu, nic. Co mam robić dalej? Co chwila wbija mi na konto i gadałem z nim o tym, zmieniłem nick, hasło, maila, a on dalej wbija, chyba że przez id. Proszę o pomoc!

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Zapewne Ci tylko tak powiedział a na prawde ma powiązane konto z bp.com

Opublikowano

Powiązane z bp? Tzn. co? On mówi, że żeby znowu nie mógł wchodzić musi coś odbezpieczyć czy coś.

@Edit

Pogadałem z nim trochę i mówił coś o powiązaniu z bp, co zrobić żeby to się przerwało? Czy mogę to zrobic ja czy musi on?

@Edit2

Już wiem dokładnie jak to się działo, doszedłem do tego sam on mnie wtajemniczył i nie ma opcji abym to konto odzyskał bez jego zgody więc można zamknąć.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

moze sie włamać jak zna twoje passy od maila :) radze zmien pasy od maila :)

Skoro ma ktoś powiązane jego konto z BP to po co ma zmieniać passy do maila -.- ?

Napisz do supportu strony bigpoint.com, mi oni pomogli natomiast normalny odpisał, że nie ma takiej możliwości.

Support darkorbit omiń szerokim łukiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...