Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarnobyl

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar pojechać na wycieczkę do Czarnobylu i mam takie pytanie czy są tam mutanty lub duża radioaktywnosc która

może zabić ?? "D

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem, to jak będziesz 2h to ci się nic nie stanie. Mutanty może są, może ich nie ma. Nie byłem to nie wiem, ale wolał bym by mi się tam samochód nie zepsuł.

Obejrzyj sobie film Czarnobyl - Reaktor strachu :D

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Dobra, dobra nie straszcie gościa bo się będzia bał pojechać ;d,

Tychus jak chcesz jechać to jedź, ale w nocy tam na 100% jest strasznie, domy puste, żadnych chałasów , i te myśli co tam się stało, i pewnie jak coś spadnie to już cię ciarki przejdą :D,

Aha, i najlepiej jedź z kimś i 2 samochodami ;d, bo jak sie 1 zwali to masz 2.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Oczywiście ,że są jak cię taki upierd*li to zmienaisz się w mutanta z kilkoma parami kończyn. Tak na serio nie możesz gdzieś indziej jechać gdzie są ciekawsze miejsca?

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nie wiem nie byłem, ale sądzę, że tych ludzi tam nie bo kto by tam został ?! ..., a czy się zarazisz czy coś to też nie wiem ja bym nie jechał..

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Może spotkasz kogoś z innym 'wyglądem', ale od razu mutantami tych ludzi nie trzeba nazywać. Tam już jest tak niski poziom promieniowania, że ludzie tylko sieją panikę. Jeżeli wyjedziesz stamtąd to są czujniki, które sprawdzą poziom radioaktywności - potem wystarczy dla pewności wyrzucić ubrania, nic więcej.

Opublikowano

Z tego co wiem, to jak będziesz 2h to ci się nic nie stanie. Mutanty może są, może ich nie ma. Nie byłem to nie wiem, ale wolał bym by mi się tam samochód nie zepsuł.

Obejrzyj sobie film Czarnobyl - Reaktor strachu :D

Oglądałem ten film :D ale neich zrobili by coś lepszego i straszniejszego :D Będe hardkorem i wnocy pójde do lasu w czarnobylu :D zrobie zdj i wam dam na forum... :D

Opublikowano

Ten film jest przerażający... xD Jedź i chodź po budynkach a potem śpij w samochodzie.

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Może spotkasz kogoś z innym 'wyglądem', ale od razu mutantami tych ludzi nie trzeba nazywać. Tam już jest tak niski poziom promieniowania, że ludzie tylko sieją panikę. Jeżeli wyjedziesz stamtąd to są czujniki, które sprawdzą poziom radioaktywności - potem wystarczy dla pewności wyrzucić ubrania, nic więcej.

nie jestem takie pewien, czy jest "tak niski poziom promieniowania" :)

Opublikowano

nie jestem takie pewien, czy jest "tak niski poziom promieniowania" :)

Racja, źle to ująłem. Chodziło mi bardziej oto, że poziom promieniowania radioaktywnego nie jest zagrożeniem dla życia/rozwoju, jeżeli spędzimy tam np. 1 dzień. Było ostatnio wiele filmików dokumentalnych o tym i u żadnej osoby, która tam była, nie wykryto (tymi czujnikami) 'zarażenia'. Nie wiem jak to dokładnie określić, bo to zwroty zbyt specjalistyczne.

Opublikowano

Promieniowanie w Czarnobylu jest niższe niż promieniowanie naturalne w niektórych miejscach na ziemi. Czytałam, że biegają tam normalne zwierzęta (i to całkiem sporo gatunków, np. ssaków). Na temat mutantów nic nie wiem xD

#don't care

Opublikowano

Będe hardkorem i wnocy pójde do lasu w czarnobylu :D zrobie zdj i wam dam na forum... :D

Yhyy czarne patyki nazywasz lasem? To jest jak kwaśny deszcz.
Opublikowano

@up x2 właśnie o tym mówię Czemu Wojsko a nie zwykły człowiek który dostał kombinezon i reklamówkę żeby zbierał te przedmioty ?? Tylko Żołnierze z karabinami i innym wyposarzeniem ??

Opublikowano

Omg.... Tam jest zakaz wstępu, obszar jest strzezony.

Poogladaj film o czarnobylu, nie ten najnowszy, lecz ten stary, jak obejrzysz to odechce Ci sie jechac.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...