Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowe pojazdy

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

unicon2.jpg

Co to kurwa ma byc? Dyskutujcie

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ta gra schodzi na psy. Pier**le to. Nie gram. 82 lvl mi wystarczy.

Zarobić nie ma jak, a za głupiego bota na jobe , dadzą ci 26 lat "więzienia". W d***e niech sobie te nosdolce wsadzą ... -.-

Opublikowano

Ehhh... @Vertmar. Czemu uważasz że ten pojazd jest słaby? Po osobie mającej jakąś rangę na tym forum spodziewałem się chociaż jakiegoś uzasadnienia opinii....

Ale dobra. Pojazd- jednorozec/pegaz.Przecież on idealnie pasuje do nostale. Bleee, jest cukierkowy? A jaką ma grafikę nostale? Ba, on jest chyba najbardziej klimatyczna rzeczą, która wymyślono w ostatnim czasie. Mam przypomnieć co wyszło? Rolki, narty, skutery, rowery, ba, nawet smoki. Dlatego te żale i płacze zostawcie dla siebie....

Opublikowano

@Up - nie chodzi mi o sam wygląd lecz sposób zdobycia. na gre wydałem gdzieś ok 700zl i po jednej kradzieży nie mam nic.

czy ci... nie mogą dać czegoś premium do zdobycia z misji? ludzie - błagam ...

w tej grze nie da się osiągnąć wielkich rzeczy bes wydania kasy...

ja nie rozumiem tych z gf. niech się postawią na miejacu graczy - jeden by matke sprzedał żeby zdobyć takie badziewie a drugi skończy gre...

ogar please...

jedno jest pewne - Nostale papa ( no przynajmiej PL )

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

To co mówicie jest rzeczą oczywistą, ale nie potwierdzoną. Takie narzekanie nic nie da, a sami nie jesteście pewni.

Nie zrobicie nic z tym, a GameForge nawet nie zaplanowało tego. Entwell daje pomysły, ale GameForge musi się na to zgodzić, więc to nie jest ich wina. Nie mówię, że jest to firma idealna czy dobra, ale ogarnijcie się. Jeżeli Entwell da to do Nos Marketu(czy jak to się nazywało) to GameForge też powinno.

Btw. Koń/pegaz czy co to jest - przecież to jest NosTale. A nie, przepraszam, tam sami emeryci grają i ogółem grafika nie jest bajkowa tylko realistyczna.

Nie podoba się to zmień grę - taka jest moja opinia.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@klaus

Mam do ciebie takie pytanie. Dlaczego ty jesteś taki sceptyczny, agresywny i """"" , że w każdym poście musisz coś krytykować? Złe dni ?

@topic

Mnie ta gra już powoli zaczyna nudzić. Szukam jakiejś alternatywy ale nic nie idzie znaleźć.

Ten pojazd to kolejny argument w sprawie "NosTale schodzi na dno" ...

Opublikowano

Spinacie dupy ze tak powiem bo kolejna rzecz wchodzadza do nosmala na ktora was nie bedzie stac i jej nie bedziecie miec.

@up schodzi na dno? przez co? przez to ze dodaja nowe pojazdy z nowymi funckjami? dlatego ze dodaja nowe sp? proboja ulepszyc gre? no tak... lepiej miec ciagle te same rzeczy zero kreatywnosci i wgl niech nic nie zmieniaja bo jak Entwell proboje cos dodac do gry to zawsze jest zle ;x

Hmm pojazd wyglada troche dziwnie chodzi mi wyglad w grze teksturki wgl nie pasuja do gry no ale trudno przezyje ;d a jego funkcja z dopalaczem jest straszna.... (tepanie w losowo wybrane miejsce na mapie) Juz widze uciekanie z glacy przed dedami :D

@edit chodzi o to :3 201302067ZVUT6LFY2.jpg

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up

Nie, chodzi o to że nastawiają nostale na taki profil, jak by to była jakaś praca zarobkowa ... Dali jakiś pojazd lub krzaka np brąz za free do gry ?

Mnie osobiście ciekawi ile ten koń będzie kosztować.

Opublikowano

@up

Musze cie rozczarowac w zyciu nie ma nic za darmo to czemu w grze mialo by byc? logika. Kosztowac bedzie tyle ile tego wydropi. Boxy z nm po 39nd pewnie lub 49 wiec taki pojazd okolo 50kk+

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Aha. To powiedz mi dlaczego 5, 6 sp i eventy są darmowe, a wszystko co "fajniejsze" musi być w NM. Dywan mogliby dać do jakiejś cp -.-

Kolejne wymysły GF. Mnie nie podobają się te kuce, koniec dyskusji.

Opublikowano

"Ten pojazd to kolejny argument w sprawie "NosTale schodzi na dno" ..."

"To powiedz mi dlaczego 5, 6 sp i eventy są darmowe, a wszystko co "fajniejsze" musi być w NM."

"Kolejne wymysły GF. Mnie nie podobają się te kuce, koniec dyskusji."

To kucyk jest tą "fajniejszą" rzeczą czy nie podoba Ci się? Lol, zaprzeczasz sam sobie.

Jesteś zły bo "nie dostaniesz kucyka".

Wymysły GF? To Entwell zarządza wszystkim, najwidoczniej nic nie wiesz o grze, w której masz wysoki poziom.

"Mam do ciebie takie pytanie. Dlaczego ty jesteś taki sceptyczny, agresywny i """"" , że w każdym poście musisz coś krytykować? Złe dni ?"

Ocenzurowałeś słowo i stwierdzasz, że to ja jestem agresywny?. Złe dni? Niee, ja się mam bardzo dobrze ;) Ferie już od soboty!

A krytykować mogę. Nikt mi nie zabroni pisać własnego zdania.

@topic

Pomysł pasuje do gry, podoba mi się.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja tylko czekam aż dodadzą SP Spidermana -/-

Pamietam czasy kiedy był szał na skuter dywan i sp4.

To były najlepsze czasy nostale -/- Dodawanie krzaków jest spoko np centurion czy shogun.

Oczywiście wszystko dla ludzi ( z nosdolarami ) ale mi to nie przeszkadzało, SP5 wgl nie pasuje do gry jak dla mnie.

1-4SP były z kamienia a 4 z boxa? O-o

A może niech z cuby dropi SP6 albo rolki?...

A co do tego *słowa ocenzurowane* *słowa jeszcze bardziej ocenzurowane*...

Nie no brak słów -.- niedługo będziemy latali do mimi mentor na gigantycznym transformersie a dropiąc piórka na szpach

będziemy musieli mieć kartę specjalisty mrocznego dewastatora wszechświatów 3000 . . .

jednym słowem R Z A L P E E L

ale z 2 strony skoro i tak mam to w dupie to poco mam po tym jeździć? tak samo jak "dzieci ND"

Myślę sobie, że chyba jednak mam to i tak daleko w dupie czy ktoś będzie pocinał na kucyku czy na dywanie ;d

I tak samo mnie to obchodzi czy ktoś ma SP6 z nosmalla czy z boxa jak śmierc madzi z sosnowca ;_;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Aha. To powiedz mi dlaczego 5, 6 sp i eventy są darmowe, a wszystko co "fajniejsze" musi być w NM. Dywan mogliby dać do jakiejś cp -.-

Kolejne wymysły GF. Mnie nie podobają się te kuce, koniec dyskusji.

Dlaczego "Eventy, sp5 s6" Boo widziales zeby w jakiejs grze placilo sie za evenety?xD Sa to nowe sp dodane do gry i porsotu dropi sie je z rajdu, to nie jest event jest to na zawsze. Wsazystkie Sp ktore beda dodane bedzie mozna zdobyc z rajdu;)

Nie rozumiem twojego toku myslenia, czyli wolisz takie smieci jak dywany,pojazdy czy krzaki do kupienia w grze a np sp5/6 w nm? nie rozumiesz ze te "dotatki" ktore sa w nm pojazdy etc. sa po to zeby ulatwic sobie gre za prawdziwa kase? kiedys na nsotale nie mozna bylo hadlowac itemy z nm i jak chciales dywan musiales doladowac w nd sam a nie ze mozna go kupic za nromlane pieniadze w grze. Rzeczy z nm nie sa rzeczami obiazkowymi bez ktorych sie nie da grac bo mozna grac bez nich ale jest owiele ciezej ;>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie miałem jakiego słowa wstawić więc dałem """"""""

Kucyka nie dostanę i nie chce dostać. Chodzi mi o sam sens dodawania tego badziewia do nosmallu.

Nigdy nie było żadnego fajnego itemka praktycznie za free.

Jeszcze mi napisz że to ja prowadzę kłutnie -.-

Denerwuje mnie już ta gra. Do widzenia .

Opublikowano

Jak cie denerwuje to nie graj ;> Próbuje ci wytłumaczyć ze nigdzie nie ma niczego za darmo... takie jest życie, gier tez się to tyczy. Musisz albo sam zarobić żeby coś mieć, o to chodzi w grach a to ze niektórym przychodzi coś łatwiej niż innym to po prostu tak jest ;x Kłótnia? jaka kłótnia, to kulturalna rozmowa :3

@Topic jezeli by ktos nie wiedizal to tutaj info o pojazdach z dopalaczami itp

z ang forum ;)

Pink Unicon : Act 1/2/3 +3 speed

White Unicon : Act 4 +3 Speed

Black Unicon : Act 5 +3 Speed

Wheing using SpeedBooster , u will be teleported into any place at the same map(Random Place)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Menober. Skończ narzekać. Rozumiem twój ból, jednak pomyśl, co by było gdyby takie rzeczy były za darmo? Nikt by nie kupował nd, co skończyło by się zamknięciem serwa. A pozatym jest jeden darmowy pojazd- wielblad, i jakoś prawie nikt nim nie jeździ. Gdybyś naprawdę chciał, trochę pomyślał, bez problemu zdobylbys ten pojazd, nawet nie wiesz ile w tej grze jest sposobów na efektywny zarobek (Ja posiadając 67lvl przez całą postać zarobiłem w sumie 60-70kk).

Opublikowano

Mnie się podoba, a co? hejtniecie mnie? tylko minus za to, że KASA, a wszystkie fajniutkie rzeczy w NosMarkecie ;).

Pozatym kolor różowy na obrazku jest spoko, a w grze to też tylko ten czarny wtf?

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

@up

Mi tez się w sumie podoba tylko te teksturki w grze wyglądają jak z painta ;> najbardziej właśnie ten czarny :x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

O nie, nie. Może pojazd podoba mnie się bardzo, ale jago opcja z dopalacza to MASAKRA! Na glacy nie będzie można chodzić. Ten pojazd będzie dostępny przez jeden dzień i tylko pare osób go zdobędzie. Czyli pare osób będzie wyróznionych takim pojazdem. Oby dodali kupno za 499ND to wtedy kupie.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

a6a63583d8b44.jpg

Tak serio, brakuje jeszcze wrozki zębuszki, latajacej swini czy tez kota w butach. Gra naprawde sie rozwija w odwrotnym kierunku pod wzgledem pojazdow. Niepopieram tego.

Opublikowano

To jest gra stylowana na grafice anime więc nie dziwcie się że są jednorożce... W Maple Story są też takie pojazdy i nikt nie płacze z tego powodu. Najgorsza rzecz to właśnie opcja z dopalacza, która jest bezsensowna.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...