Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuacja gry na starym koncie, czy nowa gra, na nowym serwerze?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien dylemat, poniewaz sam nie jestem do konca zdecydowany czy grac dalej na swoim koncie (dagger 70, jakies eq tam mam, sokol nno, smoki9, stal 7 5b, eq 2k HP itp) czy moze np. bodym na nowym serwerze, zarabiajac np. na exp botach, ogolnie nowa postac wspieralbym raczej niezbyt przepisowo:D

Gra daggerem troche juz mnie nudzi, wiecej poza pvp to ninja nie ogarniam, dt, metki czy cos, a np wojem to jakies DT, czy metki nawet samemu to jakos bym jeszcze ogarnął. I jeszcze jedno, jesli zrobilbym np. kilka nowych kont na innym mailu niz postac ktora mam teraz, to w przypadku bana, zostaloby mi zbanowane tez glowne konto?

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Jeżeli, nie przekładałeś nic na główne konto przez handel to nie masz się o co martwić (małe szanse że dostaniesz bana, nikłe)...

Graj tą postacią, która sprawia ci więcej przyjemności ale jak dla mnie szkoda czasu na robienie od nowa Wojownika Bodego.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeżeli gra Daggerem nie sprawia Ci przyjemności to oczywistą sprawą jest zmiana na inną klasę. Blokadę konta możesz dostać jedynie na ID lub konta powiązane e-mailem, jednak radzę Ci uważać, bo teraz nieźle poprawili HS'a i ciężko znaleźć oraz stwierdzić, że dany cheat jest w 100% niewykrywalny.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu sprzedałbym to eq i grał na tym serwerze co masz yangi, zrób bodego i zarabiaj, a potem kim już chcesz.

b48c1b09f193c4058182616.png

Opublikowano

Jeśli nudzi Cię dagger to może być body ;) Ja tam był zrobił mentala, czemu ? Bo wszystko ogarnia, tańszy a na wojnach podobnie do daggera miota skilami i troche hitami bije - więc będziesz ogarniał grę lepiej niż bodziakiem(ale to w sumie łatwe, auto i klikasz wirek bo reszta skili się nie opłaca :p)

Opublikowano

Ja bym poczekał aż połączą serwery :D Tego daggera ewentualnie sprzedał i kupił coś pożytecznego lub zostawił hajs i "na bogato" zaczął od nowa grę po połączeniu.

Opublikowano

Od nowa zacznij :) Fajne bonusiki teraz sa na start. Wymien eq z ninjy na eq na woja i tyle :)

Opublikowano

Według mnie nie ma sensu robić nowej postaci... Lvl masz EQ masz ... Zostań przy ninjy

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

właśnie już kiedys grałem wojownikiem, miałem 65 lv, potem grałem ninją bo dobra do pvp, ale znudziła mi się, w ogóle na tym koncie nie gram juz od około 6 miesięcy, czasem wszedłem popisać z kumplami, ale nie ciągnie mnie to gry tą postacią, a przyznam że narazie jakoś nie mam pomysłu na nową przygodę z Metinem, ale myślę, że jeśli zdecydowałbym się konkretnie na jakąś postać, to wydaje mi się że przyjemność z gry przyszłaby sama z siebie :) Lecz konkretnego wyboru co do postaci, klasy jeszcze nie dokonałem, i dlatego liczyłem na Wasze podpowiedzi :)

Opublikowano

Zacznij od nowa lecz Archerem. Świetna postać w PVP i idealna na bossy. Bardzo dobra do dropu - przyjemnie się nim gra.

Po co mu archer skoro tym daggerem wymiatał a szczerze większy przypływ tzn. adrenaliny.

Ja bym polecał Ci WP'ka.

Ogarniesz wszystkie metki itd. a w pvp jest również świetnie.

Jeżeli byłbym na Twoim miejscu zagralbym WP lub Szamanem Smokiem.

Opublikowano

@UP

Co do WP to raczej jestem uprzedzony, mam owego 59lv, ale poza biciem metków, lorda małp niczym szczególnym mnie nie urzekł, a może po prostu nie jestem w stanie wszystkiego z niego wyciągnąć? :) Poradźcie, może ktoś mnie do niego przekona? :) Co do Pvp wp'kiem, hmm.. dopóki nie miałbym nimfy 5B, czy bojowego, to czarno to widze, tyle powiem, poniewasz mam na nim build exp, czyli zbr, ostrze, strach na M :)

Opublikowano

ok, dzieki za wszystkie podpowiedzi. Jesli, ktos ma cos do dodania, to moze PW, chyba ze naprawde chce napisac tutaj to ok :P

Opublikowano

Witam, mam pewien dylemat, poniewaz sam nie jestem do konca zdecydowany czy grac dalej na swoim koncie (dagger 70, jakies eq tam mam, sokol nno, smoki9, stal 7 5b, eq 2k HP itp) czy moze np. bodym na nowym serwerze, zarabiajac np. na exp botach, ogolnie nowa postac wspieralbym raczej niezbyt przepisowo:D

Gra daggerem troche juz mnie nudzi, wiecej poza pvp to ninja nie ogarniam, dt, metki czy cos, a np wojem to jakies DT, czy metki nawet samemu to jakos bym jeszcze ogarnął. I jeszcze jedno, jesli zrobilbym np. kilka nowych kont na innym mailu niz postac ktora mam teraz, to w przypadku bana, zostaloby mi zbanowane tez glowne konto?

Ninja jest dobry do wszystkiego co ty piszesz xD , wystarczy odpowiednie eq i biolog i jest git :) , a co do gry wojem gry na hackach nie polecam bo przy graniu wyłapią konta o tych samych ip i możesz dostać bana na ninje więc to bez sensu.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...