Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak telefon z androidem najlepszy do 400zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak telefon z androidem najlepszy do 400zł ?

Telefon będzie służył do grania, słuchania muzyki i przeglądania internetu.

Najlepiej jakby miał 3-4 cale.

Proszę o linki z allegro, gumtree lub tablica.

//ref

Opublikowano

Ja Ci polecę jeden telefon, normalnie chodzi w cenie 450zł, lecz nie dawno był w Auchan za 299zł. Sam go kupiłem i jest fajny.

Jak na swoją cenę ma wszystko, androida 2.3.6, duzy wyswietlacz. Przyjemnie mi sie na nim gra :D

Model to Gigabyte Gsmart G1345. Nie wiem czy jeszcze jest ale jakby był to bierz. Nawet z gwarancją lepiej niż kupować na allegro

Opublikowano

Ja Ci polecę jeden telefon, normalnie chodzi w cenie 450zł, lecz nie dawno był w Auchan za 299zł. Sam go kupiłem i jest fajny.

Jak na swoją cenę ma wszystko, androida 2.3.6, duzy wyswietlacz. Przyjemnie mi sie na nim gra :D

Model to Gigabyte Gsmart G1345. Nie wiem czy jeszcze jest ale jakby był to bierz. Nawet z gwarancją lepiej niż kupować na allegro

A ile on ma RAM ?

//ref

Opublikowano

Jeżeli chcesz fajny smartphone 600mhz ci wystarcza i ogólnie dość mały to bierz Samsung Galaxy mini. Wyłapiesz za 3stówy

image.png 

Opublikowano

Jeżeli chcesz fajny smartphone 600mhz ci wystarcza i ogólnie dość mały to bierz Samsung Galaxy mini. Wyłapiesz za 3stówy

Pierdolisz pan.

Mini ma niskiej jakości plastiki, za mały ekran (na którym i widać piksele) i procesor armv6.

Opublikowano

Pierdolisz pan.

Mini ma niskiej jakości plastiki, za mały ekran (na którym i widać piksele) i procesor armv6.

YYY... mini ma za mały ekran , a nie ma bo to mini??? Przecież on jest specjalnie zrobiony z mały ekranem wtedy by się nie nazywał mini !?

A z reszto ja sam mam samsung galaxy mini i on mi wystarcza !

matise00.png

Opublikowano

Za galaxy mini nie widać zadnych pikseli, root trwa 3 minuty, net i wszystko smiga bez problemow.

Moze i ma 600mhz, ale tyle spokojnie wystarcza na przecietnego smartfona.

image.png 

Opublikowano

Za galaxy mini nie widać zadnych pikseli, root trwa 3 minuty, net i wszystko smiga bez problemow.

Moze i ma 600mhz, ale tyle spokojnie wystarcza na przecietnego smartfona.

Nie wystarcza, to jest architektura armv6, większość nowych gier i programów się nie włączy.

YYY... mini ma za mały ekran , a nie ma bo to mini??? Przecież on jest specjalnie zrobiony z mały ekranem wtedy by się nie nazywał mini !?

A z reszto ja sam mam samsung galaxy mini i on mi wystarcza !

Ma mały tandetny ekran ponieważ jego koszt produkcji jest tani.

Wystarcza ci, ale gdybyś potrzymał lepszy telefon w ręce to nagle opinia o twoim tefefonie spadła by mocno.

Taki live with walkman jest lepszy we wszystkim od twojego twojego szajsu a jest o 150-200zł droższy.

Gdybyś się znał na telefonach choć trochę to wiedziałbyś, że różnica między tymi telefonami jest ogromna.

Opublikowano

@up

Nie kłoć się :-)

Nikt nie mówi ze mini jest lepszy od walkmana.

Pisalem mu, bo mam ten telefon, w 3 minuty zrootowalem, wszystko dobrze dziala.

Od zaawansowanych programów mam tableta, ale w telefonie i przejrze se net i se pogram i zadzwonie...

Jeżeli autor nie potrzebuje czegoś pro, to może miniego sobie kupić

image.png 

Opublikowano

Mini JEST gorszy od Walkmana, nie gadaj tu głupot o roocie w parę minut, w tyle samo przeciętny użytkownik odblokuje bootloader metodą oficjalną, byle kernel i custom i ma zrootowany, szybszy z możliwością O/C i SWAPEM (no jednak nie byle kernel, ale wszystkie pod GB mają obsługę SWAP).

Porównujesz procesor architektury armv6, który nic nowego już praktycznie nie wspiera do armv7 ? Jak dla mnie bezsensowne...

LWW jest najlepszym telefonem w tej cenie (o ile nie bierze się brandowanej z orange).

Poza tym... adreno 200 i starszy Qualcomm + gorszy wyświetlacz... nadal mało ?

Opublikowano

galaxy mini 2 :)

Sam mam od niedawna i nie narzekam.

Ale jednak wydaje mi się, że mogłem kupić używkę iPhone 3GS.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Nie wystarcza, to jest architektura armv6, większość nowych gier i programów się nie włączy.

Ma mały tandetny ekran ponieważ jego koszt produkcji jest tani.

Wystarcza ci, ale gdybyś potrzymał lepszy telefon w ręce to nagle opinia o twoim tefefonie spadła by mocno.

Taki live with walkman jest lepszy we wszystkim od twojego twojego szajsu a jest o 150-200zł droższy.

Gdybyś się znał na telefonach choć trochę to wiedziałbyś, że różnica między tymi telefonami jest ogromna.

Trzymałem Samsunga Galaxy s 3 i Samsunga Galaxy s Advance są lepsze i co mi z tego ale mi mini wystarcza !!!! Telefon służy głównie do dzwonienia lub ja czasami przęglondam internet . Bo np. Jeśli chodzi o granie to kup sę konsolkę [ ja mam psvitę ] , a jeśli chodzio robienie zdjęć to kup aparat [ też mam ] .

matise00.png

Opublikowano

Trzymałem Samsunga Galaxy s 3 i Samsunga Galaxy s Advance są lepsze i co mi z tego ale mi mini wystarcza !!!! Telefon służy głównie do dzwonienia lub ja czasami przęglondam internet . Bo np. Jeśli chodzi o granie to kup sę konsolkę [ ja mam psvitę ] , a jeśli chodzio robienie zdjęć to kup aparat [ też mam ] .

internet na tym syfiastym ekraniku to żadna wygoda.

Opublikowano

Tobie wystarcza, ale autor pyta się, jaki telefon jest w tej cenie najlepszy, a nie jaki jest dla CIEBIE wystarczający.

Poza tym Vita to według mnie też wywalanie pieniędzy w błoto, wystarczy Nexus 7 za 800zł i klawiatura pod USB/WiFI (często dołączana do zestawu), dla maniaków jest jeszcze rozwiązanie takie jak nakładki na ekran a'la Joystick - kosztują niewiele, a według niektórych zwiększają komfort gry ;).

Opublikowano

Posiadam LG L5 - doskonały , Android 4 , przyjemnie się gra w gry, 4 cale, najlepiej jak go zrootujesz wtedy juz jest dobry i ładnie wygląda + jak zainstalujesz GO Launcher już jest boski ;)

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam Xperia Miro - obudowa naprawdę mocna, procesor tylko 800 MHz ale jak ktoś nie gra, to nie ma problemu, bo sam system chodzi naprawdę płynnie, a mniejsze gry typu Angry Birds i inne takie spokojnie będą działać. Android 4.0, nakładka od Sony, oprogramowanei nie jest problemem :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Uczeń
Opublikowano

Ja tam bym brał LVV najlepsza cena/jakość ma rynku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...